Om mig

Talare och CHEFSUTVECKLARE

Är du intresserad av samarbete? Behöver du en erfaren och engagerad inspiratör som kan driva din personliga utveckling framåt?

Min yrkesroll och mitt arbete

Vad många inte känner till, är att jag under 28 år har tränat och, motiverat och utvecklat människor i över 56 länder.

Jag brinner för att utveckla och motivera människor och att öka samspelet med deras omgivning på olika nivåer.

Under åren har jag hållit fördrag för och motiverat publik och konferenser med upp till 25 000 åhörare i Skandinavien, Europa, Asien, Australien och USA.
Har även hunnit med över 17 000 timmar av individuell ledarutveckling och coaching för högpresterande privatpersoner. Genom mina utvecklade och högkvalitativa program Next Level Leadership har jag bl.a. utvecklat CEO och koncernledningar i börsbolag, globala organisationer, små och mellanstora företag, fotbollsproffs, utövare av elitidrott, artister och skådespelare.

Som föreläsare försöker jag alltid vara engagerande och träffsäker i mina budskap. Humor, självdistans och skratt är viktigt för att nå fram till min publik
Har också haft förmånen att dela scen med ett stort antal skickliga personer som till exempel Sveriges f.d. statsminister Göran Persson, Johan Rehnborg, Petter Stordalen med flera och är van att hantera stora publiker.

Jag blir ofta anlitad som life coach och samtalsterapeut och är mental tränare åt en fotbollagentur med ett sjuttital fotbollsproffs i runt om i Europa.

”Det näst bästa är det bästas största fiende”