Om mig

 

Hej, mitt namn är Runar Devik Søgaard

 

Vad trevligt att du hittat hit till min blogg! kungahuset

Jag föddes  i Kongsvinger i Norge, och är mental tränare, Life Coach, författare och föreläsare. Min tid och mitt arbete delar jag mellan Oslo och Stockholm tillsammans med mina tre söner.

I mars 2018 började jag skriva några inlägg kring tankar om det samhälle vi lever i och den värld som våra barn ska ärva av oss.

Jag blev helt tagen på sängen av den massiva respons jag fick på mina inlägg och efter bara några månader så hade jag flera hundra tusen läsare av mina artiklar. Jag är väldigt rak och ibland kanske lite väl vass i vissas ögon. Jag attackerar ibland idéer men aldrig människor. I dagens samhälle är det oerhört viktigt att skilja på det. Demokratins skönhet är att vi kan få tycka, tänka och känna olika utan att behöva känna oss otrygga.

Min passion för att skriva har gjort att jag nu valt att ha en blogg här på Blogbiz där mina artiklar, kommentarer om olika händelser samt mina tankar och reflektioner kring livet i stort kommer läggas ut. Här blir det högt och lågt, ytligt och innerligt, högljutt och innerligt. Ibland rent ut utlämnande.

Jag kommer att lägga ut inlägg minst 3-4 gånger i veckan

Du är alltid välkommen hem här till mig! Skicka gärna önskemål om saker du vill jag ska skriva något om.

Allt gott!
Runar

FÖRELÄSARE OCH PERSONLIG COACH

Är du intresserad av samarbete? Behöver du en erfaren och engagerad inspiratör som kan driva din personliga utveckling framåt? maila till [email protected]Vill du k

 

Länkar jag rekommenderar:

Badrumsrenovering

Emma Thorsell

Till startsidan