JAG KOMMER NU ÄGNA EN STÖRRE DEL AV MIN TID PÅ ATT EXPONERA BERÄTTELSER, NYHETER OCH INFORMATION SOM VANLIGA MEDIA VÄGRAR SKRIVA OM

 

Den 16. December var jag först i Sverige att avslöja att skumma relationer och affärer mellan familjen Biden och kinesiska staten ägde rum i Sveriges fastighet House of Sweden i Washington D.C. kungahuset

Idag skriver Expressen att Statens Fastighetsverk nu i januari har sagt upp Hunter Bidens hyresavtal.

Dock inte ett ord om allt det som har ägt rum där trots president Bidens ihärdiga nekande.

Hur mycket videobevis sitter svenska regeringen på i detta minst sagt känsliga ärende.

Trots Bidens nekande, har hela familjens ekonomiska affärer med Kina och kinesiska statens företrädare ägt rum i statliga lokal i D.C.

Vart har alla granskande journalister tagit vägen?

Tror det är viktigt att vi alla tar reda på fakta och rätt information som vi kan dela med oss till varandra!

 

Du kan läsa min artikel på;

 

https://runarsogaard.com/2020/12/16/joe-bidens-kinesiska-mygel-och-mutaffarer-agde-rum-i-svenska-statens-exklusiva-fastighet-house-of-sweden-i-washington-d-c/

 

Vi lever i en synnerligen allvarlig tid, och jag känner ett växande ansvar att stå upp för rättvisa, sanningar och fakta som är viktiga att rapportera om till människor.

Jag har tre fantastiska söner som ska ärva det land och den värld vi efterlämnar till dem.

Därför känner jag att det är otroligt viktigt att stå upp för sanningen och våga höja sin röst hörd.

Oavsett om det är politiskt korrekt eller inte.

Har redan fått ta en hel del smällar för detta i och med att jag är en offentlig person, men jag vill inte låta mig tystas av den anledningen.

Det kommer alltid finnas elaka människor som försöker misskreditera, smutskasta mig och utsätta mi för andras missaktning.

Men jag är inte den första som fått känna på det.

Och inte hellre den sista.

 

Sanningen ska sätta människor fria, men då måste de först få ta del av sanningen!

Jag har alltid brunnit för att sprida sanningen, och min passion för den ökar bara i takt med att åren går.

Så för att kunna ägna min tid mera åt detta, så vore det fantastiskt om ni skulle vilja stå med mig och hjälpa mig med detta.

Tipsa gärna om orättvisor och lögnaktighet i samhället.

I såväl Sverige och Norge som i övriga världen.

 

Tack till alla som läser mina artiklar och hör av sig.

Det värmer otroligt mycket.

Skulle ni vilja stöttar mig i mitt arbete och vara med och bidra till att jag kan fortsätta att skriva artiklar med det researcharbete som krävs, får ni gärna ge en donation.

 

Swisha gärna din donation till: 070 658 9220

 

På förhand ett från hjärtat, stort tack!

Runar

10 comments / Add your comment below

 1. Så underbart att du står stark i stormens öga med sanningen som din fana blåsande i vinden. Vi ser den liksom vi ser, hör och läser vår vän Björn Ranelids.🙏😍😇

 2. Hej Runar,

  Jag skulle vilja swisha men jag har ju bara kontanter hemma efter att du sa att jag skulle ta ut alla mina kontanter pga att något stort strax skulle hända. Hur kan jag då swisha dig? Och vad ska jag göra med alla kontanterna? Tacksam för vägledning. Keep up the good work!

 3. Howdy

  I have just took a look on your SEO for domain: runarsogaard.com for its SEO metrics and saw that your website could use a push.

  We will enhance your SEO metrics and ranks organically and safely, using only whitehat methods, while providing monthly reports and outstanding support.

  Please check our plans here, we offer SEO at cheap rates.
  https://speed-seo.net/product/monthly-seo-package/

  Start enhancing your sales and leads with us, today!

  regards
  Mike Huddleston
  Speed SEO Digital Team
  [email protected]

 4. Nu gör sig verkligheten påmind för Runar!! Kronofogden i hasorna som tar det lilla han förtjänar, Runar tycker om estetik och dyra vanor men har aldrig haft egna pengar att leva det liv han tycker att han förtjänar. Så nu kommer swishkontot som en sista utväg att ha någon krona att spendera innan fängelsegrindarna slår igen bakom honom. Runar måste vara en förnekelsens mästare, men när hovrättens dom faller så är det spiken i kistan för denna fifflande sanningsapostel. Om gud hör bön så ha förtröstan för Runar:)

  1. Du har helt rätt Greta, Nu går Runar ut med att bensinpriserna skjuter i höjden med Biden som president, samtidigt så önskar han att hyra en bil av sina facebookföljare, verkar vara lite ostadigt i hans liv!! Men har man ingen bil så behöver man inte bekymra sig om höjda bensinpriser så då behöver han inte bekymra sig kan man tycka:) Hälsning Ronny

 5. Ha Ha, En ny tiggare som inte vill och kan göra rätt för sig, förstår att Runar behöver hjälp ekonomiskt, kronofogden och Svea hovrätt som ett par fula bebisar i knät, kanske bättre om Runar börjar i någon form av terapi och får förklarad hur verkligheten ter sig. Vill man inte jobba och göra rätt för sig samt ha en narcissistisk övertro på sig själv som person så kommer verkligheten som ett slag i solarplexus till slut. Men snart tystnar även Runars röst i samband med interneringen som vi Svenska skattebetalare
  får stå för. 3.500:-/ dygn ska vi betala för denna förvirrade Norrman som inte bidrar med en enda skattekrona.

  Hälsning Gert

 6. Runar har kommit till slutet på sin karriärstege, swishjournalist blev hans slutgiltiga yrke:)) Sanningen kryper allt mer skrämmande mot honom!! Men skam den som ger sig, han fortsätter att förneka sin situation och den kommande rättegången tror han gå fri ifrån!! När han nu får en internering upp till 2 år ( mitt tips) undrar vilka förklaringar och ursäkter som han kommer dragandes med?? Justitiemord, aldrig skett i rättegång tidigare m.m.
  Blir skönt att slippa hans lögner när han blir internerad och bortkopplad från sociala medier.

  Hälsning Ronny

 7. Det är dags att komma till Svea Hovrätt och gå i fängelse utan att passera gå!
  Sluta vara feg och ta Ditt ev straff!

 8. God bless you Runar. Du behövs, vi behöver grävande journalister och det är faktiskt ett nytt yrke, vi behöver fler grävande journalister bland oss medborgare som bryr sig. De som utbildat sig till journalister gör inte sitt jobb längre. Keep up your Good work…

Lämna ett svar

Till startsidan