En härlig vinterdag med tankar om bland annat privatekonomi och kreditlån.

Sponsrat inlägg i samarbete med allt om sms lån.

 

Idag startade jag dagen med en härlig och framförallt efterlängtad sovmorgon efter ett par hektiska dagar. Så skönt det kan vara att bara få ligga och dra sig en stund innan man tar tag i allt som dagen har att erbjuda. Sen gick jag upp och bryggde mitt kaffe som jag gör varje morgon för att starta dagen på bästa sätt.

Rensa huvudet på tankar och funderingar.

Efter att jag var klar med att dricka mitt morgonkaffe och förbereda allt inför dagen. Så bestämde jag mig för att gå ut och ta en riktigt lång promenad för att få rensa tankarna lite. Det var en kall vinterdag idag och snön har börjat falla igen. Det är så härligt när snön knastrar under fötterna. Hoppas på att den får ligga kvar på baken ett tag nu. Saknar även solen den lyser med sin frånvaro så här års. Allt blir så grått och mörkt men det känns lite ljusare om det ligger lite snö på marken.

När jag var klar med min promenad var det dags att bege mig mot stan för lite ärenden bland annat. Träffade också på en gammal bekant som jag inte sätt på ett tag. vi pratades vid en stund och sen kilade jag vidare.

Falla för frestelser eller hitta ett kap.

Gick förbi några skyltfönster och där och då slog det mig hur frestad man blir av att köpa nya grejer. Såg bland annat en väldigt snygg vinter jacka som des utom va på rea. Tänkte för mig själv att den där jackan måste jag bara ha. Men köpte aldrig jackan ville ta mig tiden att tänka om jag verkligen behöver den jackan just nu. Julen blir ofta en dyr historia och man spenderar mycket mera pengar på presenter och god mat.

Sen var det dags att bege sig hemåt. Väl hemma sen så satte jag mig ner på mitt hemmakontor och öppnade min dator för att kolla lite mail bland annat.

Hitta och  jämföra online.

Kunde inte riktigt släppa tanken på den där fina bilen som jag hade sett och hur mycket jag verkligen ville ha den. Även om julen hade blivit lite påfrestande på ekonomin. Började surfa runt på nätet och hittade till sidan alltomsmslån här kan du  jämför kreditlån och massor av olika typer av lån. Tillexempel kan man välja att slipper en UC vilket är bra tycker jag. Man ansöker om att få ett kreditutrymme vilket passar bra då jag inte vet hur mycket jag kommer att spendera för stunden. Då behöver man endast betalar för det som man har utnyttjat.

 

Imorgon har jag i alla fall planerat att ta mig till centrum för att köpa mig den där fina jackan som kommer till nytta dom här vinterdagarna när jag ska ut i kylan. Då slipper man i alla fall frysa viket gör att man vill vara ute mer. Kanske ta en tur till skogen där man kan tända en brasa och grilla lite korv till och med.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan