Tidig julklapp från tomten

samarbete med  Sinamatic

Nu är det Julafton och tomten ska hälsa på 

Jultomten kommer varje år med julklappar till alla barn som har varit snälla. Pandemin skrämmer ej bort jultomten i år heller.

Det är så lätt att köpa olika typer av leksaker idag man kan bara klicka hem dom snabbt och enkelt och vips så ligger det diskret i din brevlåda. Dom behöver inte kosta så mycket om du handlar dom på outlet det finns i alla prisklasser.

Vi kan även beställa julklappar till oss själva och till varandra trots Pandemin. Enklare att handla på e-handel än att åka ut till stan och trängas bland massa människor.

 

Slipp mellandagsrean och alla dess restriktioner.

Nu i dessa tider behöver man en stund för njutning med sig själv eller liva upp stämningen med sin partner. Så varför inte köpa en härlig massageolja som båda kan njuta av, Den både  doftar och smakar gott eller varför inte en Bad kitty swing för att sätta lite mera fart på det hela.

Det finns en hel del roliga saker att utforska på marknaden idag. Vissa lite snällare och andra lite mer hårda men det finns garanterat något för alla. Bara fantasierna kan sätta gränser.

Det är bara att testa sig fram tills att man hittar det som passar en själv. Huvud saken är att man mår bra och har roligt så tänker jag kring det.

Kanske vill man ge bort en present till någon som man tycker lite extra mycket om. Det kan vara allt från ett fint lyxigt underklädsätt eller ett roligt spel. Eller varför inte en julklapp till dig själv som piggar upp stämningen. Det finns inget rätt eller fel här utan man får utgå fån sig själv och det man gillar.

Finns inget roliga än att öppna julklappar

Jag satt och funderade på hur lite människor pratar om intimitet idag. Där och då bestämde jag mig för att samla mina vänner och föreslå en digital AW där vi kunde diskutera ämnet och allt runt ikring det. Jag satte mig i köket hällde upp en kopp kaffe.

Kollade sen igenom min kalender för en dag och tid som jag kunde föreslå till dom andra. Det är svårt att få till ett fysiskt möte idag med tanke på alla restriktioner. Då är det tur att vi kan hålla kontakten via video länk istället. Började genast ringa runt för att se vilka av dom som kunde ansluta sig till den digitala AWn. Till min stora förvåning kunde dom flesta den dagen så det var super kul och vi blev ett härligt gäng.

Alla julklappar är välkomna 

Vi hade vår digitala AW där vi diskuterade och delade med oss av våra erfarenheter. Det blev mycket skratt kan jag lova. Sen surfade vi in oss på sinamatics outlet. Det blev en toppen kväll.  Är det inte det livet går ut på att få njuta och få ha roligt med varandra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan