Villaförsäkring viktigt när olyckan är framme

Sponsrat inlägg i samarbete med Villaförsäkringar.se

Allt kan hända när man äger ett hus eller en lägenhet.

Villaförsäkring

Jag hade precis köpt mitt första hus när jag satt och firade med goda vänner över en middag . Dom hade olyckligtvis fått hela sitt hus förstört i en hus brand för ett tag sen. Det var ett ljus som hade vält och startat branden. Allt gick så fort att inget gick att rädda och huset brann ner till grunden. När vi satt där och pratade om det hemska som hade hänt kände jag hur viktigt det är att ha en bra villaförsäkring. ingen hade kunnat ana vad som skulle hända med mina vänner hus. Tänkte för mig själv att jag aldrig skulle behöva gå igenom något så hemskt själv.

Att glömma något!

Det har väl hänt dom flesta att man tänker jag fixar det senare och sen glömmer man bort det. Det är en trygghet att ha en bra försäkring. Med villaförsäkring.se får du den hjälpen du behöver snabbt och smidigt om olyckan nu skulle va framme.

När kvällen började lida mot sitt slut så var jag så glad över mitt nya husköp. Jag spatserade på väggen hem och fantiserade om hur det skulle bli och vad jag skulle köpa för inrednig till mitt nya hem. Men jag kunde samtidigt inte släppa tanken på det som mina vänner varit med om.

Just nu så bor jag i ett mycket mindre hus och då är det bra med en villaförsäkring eller hur. Längtar till vi är på plats i det nya huset som är mycket större och rymligare och då ska vi verkligen tänka på villaförsäkring vilket är viktigt för oss.. Vi ska även bygga ut det bland annat med en punchveranda där jag ska sitta vid mitt stora köksbord som rymmer många människor och dricka mitt morgon kaffe och äta en god frukost. Här kommer alla få plats och vi kommer att ha många middagar och intressanta konversationer framöver.

Sen har vi även planer på att bygga en inglasad uteplats med  pool och badtunna. Där jag kan spendera mycket tid med barnen och mina vänner och bekanta. Vi har även en stor trädgård med sjötomt där det ska planeras och planteras blommor i olika former och färger. Nere vid vattnet ska jag bygga en bastu och en större brygga där jag ser fram emot att basta och ta mig ett dopp mitt i vintern.

Det kommer vara en del jobb fram över men är spänd över att se resultatet  när det är klart. och ha en plats där jag kan ladda energierna på nytt och få spendera mycket tid med goda vänner och familj.

Om du går i tankarna på att köpa hus eller lägenhet. Kan jag stark rekommendera att du tecknar en bra försäkring på engång.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan