De onanerande nyhetsjournalisterna i Skandinavien

köpa kaffe online
Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.

Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.Vad är det för krafter som ligger bakom det massiva och obegripliga hatet mot Donald J. Trump? wendelins kaffe

Ända sedan han tillkännagav sin kandidatur i Trump Tower sommaren 2015 har det varit krigsrubriker av hat, förtal, förlöjligande, anklagelser och demonisering av denna affärsman som tidigare var en av de mest populära och uppskattade näringslivsprofiler i USA med en egen stjärna på Hollywoods walk of Fame.

Men allt förändrades på bara några timmar.

Från att ha varit en av de mest generösa bidragsgivare till svarta politiker och rättighetsförekämpare blev han över en natt stämplad som rasist, fascist och nu senaste veckan även som nazist av CNN:s Christiane Amanpour.

Den gränslöshet av lögner, bisarra vinklingar och rena falsarier har slagit alla tänkbara rekord i förtal och mobbning av en statschef. Köpa kaffe online som är ekologisk. Vi på Wendelins kaffe är också kunglig hovleverantörer av kaffe.

 

Från att ha haft en stilig, elegant och sympatisk politisk broiler som president, så fick den politiska makteliten en kalldusch och ett uppvaknande som ingen såg komma.

Plötsligt hade en icke-politisk och handlingskraftig affärsman med ett ovanligt stort ego sopat banan med den maktfullkomliga Hillary Clinton och fullständigt sopat banan med alla politiska motståndare.

Hans löften om att rensa upp i det korrupta Washington D.C. fick alla tänkbara tveksamma elitister i landets olika maktstrukturer att sätta morgonkaffet i halsen och få fullständig panik inför vad den nya presidentens orädda och okonventionella stil skulle kunna orsaka för skada för etablissemanget.

 

President Obama såg ståtlig ut och sade det mesta rätt, men gjorde det mesta fel.

President Trump däremot, mobbades för sin orange frisyr och sade mycket fel, men gjorde det mesta rätt.

Från dag ett har det bedrivits en fullständigt omänsklig och avskyvärd kampanj emot honom från alla tänkbara och otänkbara håll.

Han hade knappt hunnit färdigt med sitt segertal förrän ett sextiotal demokratiska ledare beslutade sig för att bojkotta installationsceremonin och korrupta chefer inom den amerikanska underrättningstjänsten var i full gång med hemliga avlyssningar, läckta sekretessbelagda telefonsamtal och släppte en kaskad av misstänksamhet och desinformation mot landets president som aldrig någonsin skådats i landets historia.

 

I outtröttliga försök att underminera hans legitimitet som president, och ogiltigförklara valet genom att hävda att Ryssland låg bakom hans valseger och att Trump i själva verket var en rysk spion, orkestrerade demokraterna en orgie av anklagelser och lögner ända tills de till slut försökte få honom avsatt genom riksrätt.

Problemet var bara det att det fanns inga som helst bevis för dessa bisarra anklagelser.

Hans brutala vilja att slå tillbaka mot sina falska och förljugna motståndare slutade däremot med att den osmakliga sanningen kröp fram istället.

Allt det demokraterna i fyra år hade anklagat honom för, visade det sig vara de själva som hade gjort.

Och hörnstenen i förföljelsen och grunden för alla lögnaktiga anklagelser, den ökända Steele-rapporten, visade sig vara framtagen av ryska ex-spioner och beställd och betald av Hillary Clintons kampanjkassa.

Så en mängd personer involverade i grävandet av Trumps grav, föll själva i den.

Inklusive James Comey, James Clapper och John Brennan.

 

Under hela denna gränslösa förföljelse av president Trump, har media ställt sig som en gigantisk propagandamaskin bakom demokraterna och metodiskt trummat ut demokraternas budskap.

Samtidigt har de övergett alla sina traditionella principer av oberoende granskning av makten och dess företrädare.

All fokus lades istället på att försöka avsätta presidenten. Eller åtminstone förstöra så mycket som möjligt för honom för att hindra honom från att uträtta hans utlovade löften.

 

Obegripligt nog, så lyckades president Trump trots den häxjakt som bedrivits mot honom, slå alla rekord för presidenter att uppfylla sina löften till sina väljare.

Till sina motståndares stora förtret och förbannelse.

USA:s ekonomi slog alla tänkbara rekord under de senaste fyra åren och han är med undantag för president Lincoln, den president som tveklöst gjort mest för landets svarta befolkning.

 

Men även media har under hans presidentperiod slagit alla tänkbara rekord.

I lågmäldhet kring hans framgångar, partiskhet och obalanserade rapporteringar och ständiga attacker mot hela hans familj (inklusive hans idag 14-årige son Barron).

Trots att Melania varit en känd världsmodell har hon i motsättning till alla tidigare presidentfruar aldrig avbildats på de stora modemagasinen.

Mobbningen och utfrysningen av hela presidentfamiljen saknar motstycke i USA:s historia.

 

Som om inte medias kompakta hat varit nog, så har samtliga ”Big Tech” företag som Twitter, Facebook, Youtube och Google anslutit sig i kampen för att knäcka USA:s president. (Facebook ändrade i veckan titeln på Donald J. Trump från ”president” till ”politisk kandidat” trots att han fortfarande är sittande president fram tills januari 2021 oavsett vad valresultatet blir i slutändan.

Men media lär sig aldrig något av historien.

Tvärt om upprepar de den med oförminskad arrogans och med en förljugen återgivning som blir allt mera bisarr och skrämmande.

 

I november 2002 utnämndes Al Gore till president av media. Men efter 36 dagar stod det klart att George Bush vann presidentskapet efter omräkningar av rösterna.

Nu har republikanerna åter igen gått till domstol för att kräva omräkning och att få prövat det valfusk som presidenten och Jim Jordan(R) varnat för sedan i somras.

På valkvällen stoppades plötslig all räkning av valsedlar i 4 ”swing-states” där presidenten ledde med hundratusentals röster i varje stat. Men kommande dagar så ”dök det plötsligt upp” valsedlar som det enbart stod ”Biden” på.

 

Demokraterna har utnyttjat Covid-19 till max för att kunna möjliggöra valfusk genom att de skickat ut tiotals miljoner med valsedlar till personer som aldrig frågat efter dessa.

Jag har hela tiden hävdat (precis som jag gjorde även augusti 2015), att Trump skulle vinna valet.

Men vad jag dock inte tog med i beräkningen var det som nu förfaller vara att gigantiskt valfusk med röstsedlar (hinner inte nu gå in på de oroväckande rapporterna och de åberopade bevisen kring de nya systemen Dominion och Smartmatic).

 

Oavsett vad utgången blir i detta valet, så kommer Donald J. Trump bli president igen.

Hans popularitet är rekordstor även med amerikanska mått mätt.

Ingen sittande president har någonsin fått så många röster. Någonsin!

Trump vann 79 % av alla Amerikas län (2497) medan Biden vann endast 15 % (477).

Detta beror på att Bidens län för det mesta var storbyar.

 

Att vi av de skandinaviska medier inte kan kräva full insikt och total förståelse i rapporteringen av Amerika som land och demokrati, har jag förståelse för.

Men den nyhetsonani som TV4 i spetsen för andra medier bedriver av lögnaktiga rapporteringar är inget annat än skandalöst och skrämmande.

 

Jag har under året kontaktat olika utrikeskorrespondenter kring deras oärliga och lögnaktiga rapportering, och även utmanat Marcus Oscarsson i debatt kring amerikansk politik som han gång efter annan ljugit om.

Men ingen vågar sig på att bli ifrågasatta och utmanade av någon som uppenbarligen är mera pålästa än de.

 

Senast i morse rapporterade Tv4:s Stefan Borg nattens demonstration som några ”tiotusentals” demonstranter och svabbel om konspirationsteorier från ”Info War”.

När det i verkligheten var hundratusentals.

Men nya ramsor av rena lögner och falsarier rapporteras. Igen. Och igen.

 

Man fullständigt vägrar att ens titta på de hundratals dokument med edsvurna vittnesmål som är inskickade till olika domstolar om fusk. Enbart i Nevada finns det över 600  000 valsedlar som ingen republikan ens fått titta på!

Media repeterar och onanerar nyhetslögner i ett tempo och med en intensitet som är minst sagt skrämmande och oroväckande.

 

Medias behov för att smutskasta och demonisera konservativa ideologier och politiker är starkare än sexberoendet hos alla perversa porrsurfare på internet.

Men det är samma frenetiska och besatta onani.

TV4 och mainstreammedia använder bara sina fingrar på ett tangentbord istället för hela högerhanden i brallan.

För de har samma perversa övertygelse om att om de bara fortsätter, så kommer de bli tillfredsställda.

Men lögner kommer aldrig att kunna tillfredsställa någon.

Utan det är sanningen som kommer sätta folk fria!

 

Om sanningen kring vad som nu hänt i USA under valet kommer fram i tid, det vet jag inte.

Men én sak är jag i skrivande stund helt övertygad om;

Demokrater, journalister och teknologimiljardärer har startat ett krig mot fel kille.

 

Han har bestämt sig för att avslöja korruption och maktfullkomlighet i Washington D.C.

Donald J. Trump har visat att minst 73 miljoner människor vill ha honom som president och att han ska föra deras talan till övriga världen och kämpa för det amerikanska folkets egna vilja. Men inte som media i månader sagt; genom att förskansa sig i Vita Huset.

President Trump är fostrad i Queens, N.Y., och visat att det inte är någon som man bråkar i onödan med.

Han har redan revolutionerat hela det republikanska partiet i grunden och de republikanska dinosaurierna är numera förpassad till det förflutna.

 

Han kommer nämligen bli president igen.

Om det blir 2020 eller 2024 får tiden och striden i domstolarna utvisa.

Det finns inte så många veckor att hinna med allt på.

De saker han inte redan hunnit med att ändra på under sina fyra år i Ovala Rummet kommer han fullfölja nästa mandatperiod.

 

För Donald J. Trump är inte en som låter sig besegras av oschyssta och korrupta metoder.

Han vill att det ska gå rätt till. För demokratins och rättvisans skull.

Och hans comeback blir ännu mera intressant att följa.

Kom ihåg vart du läste det först..

 

 

Demonstration i natt till stöd för president Trump

31 comments / Add your comment below

 1. Så träffsäkert och sanningsenligt skrivet Runar. Alltid lika tillfredsställande att läsa dina alster. Likt PK-förlorarna här i Sverige, så fattar inte hälften av USA’s befolkning vad de ställer till med // går miste om. “Ty sent ska syndaren vakna” !!

 2. Hoppas Trump hittar all smuts motståndarna har för sig. Och ser till det kommer upp i dagen.
  Han är president och ingen kan mäta sig med honom

 3. Det är svårt att förstå att det finns så mycket ondska i världen.
  Folk mår otroligt dåligt i sina själar och dom förstår inte varför,
  dom blir matad med ondska och hat.
  Det är inte många av dessa vänsterfolk som ser glada och lyckliga ut
  när ondskan lyser igenom.

  Jag gillar dina tankar och att du kämpar för det goda.
  Tack!!

 4. Mycket bra skrivet Runar. Skrev till TV4 om MO,s folkbildningsuppdrag och hur han utgör ett hot mot den lilla demokrati som kanske finns kvar om man söker djupt. Att som nyhetsbevakare vara så verklighetsfrämmande är skrämmande och pinsamt. Fick som svar från TV4 att allt han skrev var endast fakta. Man tar sig för pannan och undrar vilken värld lever vi i. Hur förljugen kan media vara, helt utan samvete. Såg idag när 100 000 tals sjöng låten: We are the chosen generation, rise up holy nation för Trump, han är så älskad av folket, wow! Det är jag som känner Patrik A och som har TV projektet med honom. Ett nytt sant medialandskap behövs, du behövs Runar, we are the chosen generation, Elena

 5. Jag hoppas att du får rätt. Jag hoppas innerligt att du får rätt. 🙏🙏🙏Jag gillade inte honom så mycket heller i början men han växte med tiden. Jag gillar mannen som du beskriver. Det är någon jag gärna hade haft som chef.👍 Jag är blockerad från FB efter att ha blivit så förbannad på en som spred Hamas lögner på FB att jag till slut skrev någonting dumt. Men han kommer att få äta upp det om ett par dagar. Jag undrar över om skuldbeläggningen av Israel faktiskt kan leda till att fåtalet medborgare blir nazister. Jag tror jag ska kontakta avhoppare och fråga om detta. Om det är så komner jag att låta trädgårdstomtarna (Mp), Stefan “tjäbbel” Löfven och lilla vänsternissen Jonas Sjöstedt veta om drt så de får ett och annat att tänka på. Det går inte att bekämpa nazism om man samtidigt tänker fortsätta fara med Hamas lögner.😉

 6. Tack för en väldigt bra, klarsynt artikel. Den hjälper förhoppninsvis fler att ta sej en funderare…och att börja ifråga sätta!! Hur tror ni valen går till hemma i Svedala t.ex? Vad använder vi för maskiner..? 🤔🧐

 7. Om ärlighet är viktigt så borde du använda originalet av den bilden som visar betydligt färre människor. Den bilden du använder är alltså Photoshopad.

 8. Är det inte så att medierna i Sverige, liksom våra styrande politiker, sitter i knät på den mörka eliten? De som planerar att göra oss människor till kontrollerbara slavar under en världsregering. Den fria tiden som människa når snart sitt slut. Ta del av agenda 2030 på World Economic Forum så har du svaren på vad det ät Trump slåss emot. Dags att vi vaknar upp i Sverige!

 9. Underbart skrivet! Dig vore det riktigt trevligt att få ta en kaffe med och diskutera just detta. Fortsätt med att sätta media på plats!!

 10. Att Runar orkar lägga ner sån tid på det Amerikanska valet är inte förvånande. Han sympatiserar med Thrump och republikanerna vilket många frikyrkor i Norden med gör. Jag ser det mer som att Runar försöker hitta en plattform för misstroende och kritiska själar. Likheten mellan Thrump och Runar finns där , Narcissistiska drag en övertro på sig själv och en väldigt låg självmedvetenhet. Runar har en tro på att komma in i politiken och påverka människor med sin förvirrade agenda. Har svårt att se att något parti seriöst skulle välkomna honom med det svaga CV:et han har att komma med. Runar får nog snällt sätta på sig fångdräkten efter hovrättens dom i februari 2021. Vi svenska skattebetalare får ytterligare punga ut med c:a 3.500:- per dag till denna fryntliga förvirrade Norrman. Man får stilla be en bön för Runar och hoppas han kommer till tals med sitt liv någon gång. Hälsning Ronny

 11. Bra skrivet, håller med till 100%.
  Hoppas medias förruttnelse stoppas och att folk börjar använda sina hjärnor igen.

 12. Tack för bra krönika.
  Trust the plan, Trump med team ligger ett antal schackdrag före mörkret.
  Ha det gott.

 13. Önskar fler fick läsa detta!! De som endast tar åt sig info via Svt eller “influencers på Instagram”….. Men hur ska man nå dem som egentligen bör läsa denna text? Väldigt bra skrivet Runar!!

 14. Jo ja. Trump har väll inte fel i allt precis som varken Hitler eller Stalin hadde. Men att hylla denna jättebaby Trump på denna sida nu när man ser hans rätta ansikte efter valet e ju galet. Varför klaga på journalister? Kolla på Trumps massmöten som jag gjorde i natt. Haha man kunde tro det va ett avsnitt av MUMBO JUMBO på tv 4.

Lämna ett svar

Till startsidan