Om olyckan är framme

Sponsrat inlägg

Hur många av oss har inte någon gång tänkt tanken ”Det händer inte mig”, eller åtminstone haft den typen av beteende som att man indirekt tänker så. Jag tror att de flesta av oss kan skriva under på det. 

 

Ibland händer det dock saker som vi inte kan styra över och ibland är detta helt enkelt tråkiga saker.  En olycksfallsförsäkring är ett extra skydd om du drabbas av en olycka eller allvarlig sjukdom. 

 

Det finns vissa försäkringar som du måste inneha enligt lag, men en olycksfallsförsäkring är helt frivilligt som du bestämmer själv om du vill ha eller inte. Faktum är att många vuxna saknar just en olycksfallsförsäkring, vilket kan få stora konsekvenser OM du råkar ut för något som medför att din vardag plötsligt förändras på ett negativt sätt. En olycksfallsförsäkring ger i dessa situationer en extra ekonomisk trygghet. Du kanske exempelvis råkar ut för en så stor skada att du inte längre kan arbeta och i dessa fall gör en försäkring väldigt stor skillnad. 

 

Försäkringen är inte bara en trygghet för den som försäkringen gäller för, utan för hela familjen. Det kan i vissa fall vara så att familjen är beroende av en persons inkomst och då kan det vara en stor trygghet om den personen har en olycksfallsförsäkring. 

 

Priset är vanligtvis en mindre summa och om du dessutom har flera försäkringar hos samma bolag får du ofta extra rabatt. I många fall kan du teckna olycksfallsförsäkring i samarbete med ditt fackförbund eller annan medlemsorganisation och då kan du också få ett väldigt bra pris. 

 

www.olycksfallsförsakringar.se är en opartisk guide om just olycksfallförsäkringar. De bedriver inte någon egen försäkringsverksamhet, men hjälper dig med relevant information för att du ska kunna hitta en försäkring för just dina behov och förutsättningar. De ger dig neutral information och har en vision om att alla ska kunna hitta rätt försäkring anpassade efter sina behov till bästa pris. 

 

Tjänsten är helt kostnadsfri och finansieras genom samarbete med försäkringsbolagen i de fall som läsarna tecknar en försäkring via olycksfallsförsakring.se 

 

På olycksfallsförsakring.se kan du få information om hur mycket en olycksfallsförsäkring vanligtvis kostar, i vilka situationer den gäller i, hur mycket du kan få ut på försäkringen och vad försäkringen faktiskt täcker. 

Lämna ett svar

Till startsidan