Dags för ny personal?

Dags för ny personal i företaget? Oavsett om du är chef på ett ställe eller om du är ägaren av ett företag så vet du. Att anställa och rekrytera ny personal tar alltid mycket längre tid än vad man har tänkt sig. Det ska intervjuas och läsas CV’n. Både från folk som är kvalificerade och som är okvalificerade. Du kommer möta folk som inte vet vad arbetet innebär och du kommer möta riktiga stjärnor.

Man har inte alltid tid med det och allting annat som ska genomföras när man är den som har ansvaret.

Därför finns MTRecruit. MTRecruit är en firma som arbetar med rekrytering. Bland annat med rekrytering inom HR och ekonomi, men även inom andra områden såklart. Personalen på firman har över 15 års erfarenhet av att rekrytera rätt personal till olika företag och bolag.

Du som vill anställa personal kontaktar någon av de fantastiska medarbetarna på MTRecruit och bokar ett möte. Därefter går ni igenom vad du söker och vad för kvalifikationer du söker hos din nya kollega/anställda.

Därefter drar själva rekryteringsprocessen igång med allt vad det innebär. Personalen på MTRecruit arbetar tätt med dig som uppdragsgivare och kommer hela tiden att bolla med dig om de olika personerna som har visat intresse för tjänsten. De kommer också att ha tät kontakt med de sökande för att allting ska flyta på så smidigt som möjligt.

När du väl har anställt en person så är det inte bara tack och hej från MTRecruit utan de kommer även att höra av sig i framtiden och stämma av så allting blev som ni hade tänkt er med den nyanställda.

Känner du att du kanske egentligen har lite koll på vem du kan anställa men att du inte är helt säker än? Då kan du använda dig utav tjänsten “second opinion” där du egentligen mest bollar med personalen på MTRecruit och får återkoppling kring den eller de tilltänkta personerna.

5 comments / Add your comment below

 1. Hey there! This post could not be written any better! Reading this
  post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this.
  I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read.
  Thanks for sharing!

 2. Hello there! This article couldn’t be written any better!
  Looking through this article reminds me of my previous roommate!

  He continually kept talking about this. I will send this article to him.
  Fairly certain he’ll have a good read. Thank you for sharing!

Lämna ett svar

Till startsidan