Skapa ett vackert barnrum

Har du någonsin stött på ett instagram inlägg med ett vackert barnrum när du har scrollat? Det har nog de flesta. I väldigt många rum finns det vackra tavlor med barnvänliga motiv i lite dova och “antika” färger.

Mrs Mighetto är ett svenskt märke som drivs av vännerna Malin och Anna. De blandar vattenfärg med med penndrag och skapar mjuka affischer och posters till barnrum såväl som till andra rum i ett hem. Mrs Mighetto finns även i bokformat där karaktärerna har fått liv genom berättelser.

Mrs Mighettos prints kommer även att finnas som sängkläder, skrivböcker och andra spännande samarbeten.

Hos Solheminredning kan du hitta Mrs Mighetto och massvis med andra vackra saker till ditt barnrum eller till resten av ditt hem.

Solheminredning säljer bland annat boken om lilla Miss Gertrud (Mrs Mighetto) och resten av produkterna från AW2020. Där finns bland annat tatueringar, posters och minikort.

Du hittar även guldkorn från äldre kollektioner av Mrs Mighetto eftersom solheminredning har varit återförsäljare för Mrs Mighetto i flera år.

Du kan bläddra bland de fantastiska affischerna på hemsidan och kanske blir du också inspirerad till att tapetsera om med dessa dova och fantasifulla tapeter.

Det finns andra produkter som gratulationskort, vimpelgirlanger, väggdekorationer och så mycket mer.

Vilken dröm att få inreda ett barnrum med mängder av produkter från Mrs Mighetto.

Tänk vad fantastiskt att läsa boken “ensam i bokstävernas land” samtidigt som flera av karaktärerna finns i rummet du sitter och läser i tillsammans med ditt barn. Att kunna titta på bilderna och se karaktärerna på tapeten på väggen eller inramad på väggen. Kanske har ni också köpt tatueringarna så barnet har nån av karaktärerna på armen i form av en liten gnuggis. Jag tror att det skulle öka läslusten ytterligare hos de flesta barnen. För de allra minsta barnen finns också en pekbok som går i samma toner som resten. En trivsam färgskala för ögonen att vila på.

Den nya kollektionen från Mrs Mighetto släpps imorgon, 22 oktober. Passa på och norpa dina favoriter här innan de tar slut.

Lämna ett svar

Till startsidan