Behöver du hjälp med bevattning?

“Vi gör Sverige grönare”, så beskriver Waterboys sig själva och sitt företag.

Det som Waterboys arbetar med är bevattningssystem. Du behöver inte ha en enorm trädgård eller brinna för odling för att gynnas av ett bevattningssystem. Ju mer jag läser om bevattningssystem desto mer förvirrad blir jag nästan. Det finns flera olika system, jag själv har verkligen tänkt att lite bevattning från trädgårdsslangen duger fint, och det gör det till viss del. Men låt oss vara ärliga, hur många av oss har inte tagit kål på alldeles för många små växter i våra liv?

Med automatisk bevattning via Waterboys behöver du inte längre komma ihåg att vattna rabatterna, du behöver heller inte be grannen eller någon annan stackare i din närhet gå hem till dig varje dag under semestern för att se till att dina dagliljor inte torkar ut när solen ligger på som bäst.

Waterboys erbjuder flera olika lösningar. Till exempel kan de erbjuda dig droppbevattning, marktäckningsväv, dysbevattning och regntåg. Den sistnämnda blir man ju lite extra intresserad av.

En pop-up bevattning, ett så kallat regntåg, är spridare som kastar ut vatten från 3 meter upp till 40 meter beroende på vilken typ du väljer. Denna typ av bevattning passar alla från privatpersoner till stora fotbollsplaner.

Waterboys vill inte bara erbjuda ekonomiska bevattningssystem utan de vill också säkerhetsställa att kunden blir nöjd med slutprodukten. De är måna om att du som kund förstår vad ett bevattningssystem är samt att du hela tiden vet vad du kan förvänta dig både av produkten och av experterna.

Ett första steg mot en automatisk bevattning till sommaren är att kontakta Waterboys redan idag för en konsultation.

Lämna ett svar

Till startsidan