USA-VALET HAR DENNA VECKA NU VÄNT PÅ ALLVAR..!

Lita inte på mycket av det Marcus Oscarsson säger om USA-valet!

I synnerhet inte gällande president Donald J. Trump.

Marcus har tyvärr blivit ett eko för de Trumphatande och vänstervridna mediekanaler i USA.

En av de få aktörerna som man kan ha ett visst förtroende för är Rasmussen som var den enda stora opinionsmätaren om hade rätt inför valet 2016.

Alla andra är bara att ignorera.

Dels för sättet de utför mätningarna på, och dels för att de oftast är beställda av motståndare till presidenten.

 

Precis som jag skrivit på mina sociala plattformar sen i våras, så har denna valkampanjen blivit den smutsigaste och fulaste i landets historia.

Medierna försöker inte ens att dölja sitt förakt och hat mot president Trump.

Google, Youtube, Twitter och Facebook har numera avslöjat sig totalt i hur deras lojalitet mot demokraterna och etablissemanget styr och kontrollerar allt oönskat nyhetsflöde.

Deras censur av nyheterna från USA:s 4:e största tidning, New York Post, kommer bli droppen för det amerikanska folket.

Det är skrämmande att bevittna dessa Tech-jättars oblyga och odemokratiska kontroll av folks åsikter, förvrängning och nedtystande av icke önskvärd information samt avvikande vetenskapliga uppfattningar.

Men precis som i 2016, så har alla dessa korrupta aktörer missat den största och viktigaste aktören; Det amerikanska folket!

 

Och denna vecka har nu presidentvalet vänt på allvar!

 

Precis som när media utstuderat släppte den gamla hemliga ljudinspelningen av den grabbiga och lite smickrande konversationen med Trump från 2005.

Samtliga medier dömde då ut Trump, men den comeback han gjorde är den största och mest imponerande i amerikansk politisk historia.

När presidenten fick Corona, så trodde de flesta igen att valet var avgjort mot bakgrund av deras missvisande mätningar och maniska trummande om Covid-19 hanteringen i USA.

Men åter igen har vindarna vänt.

Och det rejält.

 

De som följt mig genom åren vet att jag redan i augusti 2015 gick offentligt ut med att Donald J. Trump skulle bli USA:s nästa president. Och alla i min omgivning skrattade åt mig.

Jag har sedan dess varit väldigt öppen med att han kommer bli återvald p g a det han faktiskt har åstadkommit under sina snart 4 år vid makten.

Trots motståndarnas försök till en stilla statskupp, en bisarr och iscensatt riksrätt, medias dagliga hatfulla och fördummande attacker mot honom.

Trots ihärdiga försök att hela tiden dölja och tysta ner alla hans faktiska framgångar och de otroliga saker han lyckats med har ingenting fått honom att backa.

 

Dessa framgångar är bland annat;

 

 1. USA:s ekonomi innan Coronan var den starkaste i landets historia. Börsen har satt rekord efter rekord under de senaste fyra åren och en tsunami av kapital har återvänt och investerats i USA.

 

 1. Förutom president Lincoln, har ingen annan president gjort så mycket för den afroamerikanska befolkningen. Bl.a. har hans kraftfulla fängelsereform gynnat de svarta enormt mycket i tillägg till hans miljardsatsningar på utbildning och arbeta bland svarta.

 

 1. Sysselsättningen bland kvinnor, svarta, latinos och andra invandrare har blivit rekordhög under presidents tid vid makten.

 

 1. Muren är nästan färdigställd, och i och med nettovinsten för USA efter Trumps omförhandling av handelsavtalet med México (som hans motståndare sade var omöjligt), så har México de facto fått betala för den. Precis som presidenten sade.

 

 1. Trots alla experters domedagsprofetior om 3:e världskrig och kollaps för den globala ekonomin, är Trump den första amerikanska president på över 40 år som inte startat eller gått med i något nytt krig.

Amerikanska trupper har tagits hem, USA:s regimbyggande har upphört, ISIS har besegrats, många av världens mest farliga terrorister har dödats och Trump har p g a sitt affärssinne lyckats rädda ekonomin till NATO.

 

 1. Han har som första president på 41 år lyckats med att orsaka fredsavtal i Mellanöstern. Närmare bestämt tre avtal så här långt.

 

Tvärt om vad all media, så kallade experter och alla ”förstå-sig-påare” hävdat och sagt, så har inget av alla de farhågor som man skrek om och basunerade ut inträffat.

 

Man kan ha olika åsikter om president Trump. Man kan tycka mycket om hans arrogans, onödiga verbala utspel, ordval och hans twittrande.

Men faktum kvarstår; Han kommer gå till historien som en av de tre största presidenterna i amerikansk historia.

Trots medias sinnessjuka och maniska hat- och förtalskampanj mot honom.

 

Så hände det i veckan som så motståndare och media fruktade; Bomben om Biden som redan var väl känd i Washington D.C. President Obamas administration som redan visat sig vara den mest korrupta i amerikansk historia, hade en vicepresident med tveksamma ekonomiska kontakter och korrupta uppgörelser inom familjen med såväl Kyssland, Ukraina och Kina.

25 000 bilder och filmer, över 12 000 mejl och dokument i Hunter Bidens bortglömda(?) dator, visar på transaktioner på hundratals miljoner som berikat familjen Biden och iscensatta möten med vicepresidenten. Trots konstant nekande av detta. Detta är inget mindre än en katastrof för Bidens trovärdighet.

Nu har det gått 5 dagar, och Bidens läger har fortfarande inte nekat till äktheten av all denna information. Biden har trots detta skällt ut de få journalister som så smått börjat fråga med påståenden om ”smutskampanj.”

Det är nu fullt ”panic-mode” nu i demokraternas läger.

 

Följande fyra skäl till Trumps nya ”comeback” som nu kommer avgöra valet är;

 

 1. Bidens korruptionsskandal och hans allt mera omöjliga säkerhetsrisk som president. Hans knarkande son har avlönats med 100-tals miljoner för en kompetens han aldrig haft och för säljande av ”tillgången” till hans pappa från kinesiska och ryska bolag. Allt det demokraterna felaktigt anklagat Trump för, har de själva gjort. Fast mycket värre, i större utsträckning och med flera familjemedlemmar inblandade.

 

 1. Trumps tillfrisknande från Coronan.

Han har denna vecka haft upp till 3 kampanjmöten per dag med tiotusentals människor där entusiasmen varit häpnadsväckande. Han har visat på praktiskt ledarskap genom att visa att livet måste gå vidare till trots för en pågående pandemi som dödar allt färre människor trots att antal testade och smittade ökar.

 

 1. Vicepresident Pence sopade fullständigt banan med Kamala Harris.

Tvärt om vad media sade, så ansågs Harris vara genuint osympatisk och oärlig bland folket (precis som under nomineringsprocessen där hon tvingades hoppa av p g a lägre än 2 % stöd från väljarna).

 

 1. Amy Coney Barret briljerade i Senatsförhören och lämnade alla motståndare och kritiker fullständigt mållösa. Detta, samt hotet om att demokraterna nu vill försöka fylla högsta domstolen med ”sina” domare, slog tillbaks på Biden och demokraterna blixtsnabbt. Amerikanarna accepterar inte att demokraterna vill försöka flytta på en av landets tre konstitutionella hörnstenar!

 

Oavsett vad kommentatorer, TV och tidningar säger, så kommer det bli ett brutalt uppvaknande för demokraterna och media den 3 november!

För att styra ett land som USA måste man ha folket och gräsroten bakom sig. Det har inte Biden.

Amerikanarnas förtroende för media är det lägsta någonsin, och att alla de stora sociala jättarna börjat censurera konservativa, republikaner, presidenten och hans medarbetare har nu väckt folkets vrede.

 

Därför kommer världen att tvingas förhålla sig till en handlingskraftig, politisk okorrekt och en motståndare till etablissemanget i ytterligare fyra år. Trots alla hans brister och onödiga misstag.

Men ingen president har varit i närheten av hans uppfyllande av löften, hans transparens och tillgänglighet.

Detta är egenskaper som väljare uppskattar i 2020.

Se och lär skandinaviska politiker…!

Och även du, Marcus Oscarsson!

36 comments / Add your comment below

 1. Du pratar om hat men hatar själv . Är ärligt talat inte för Biden heller men att helgon förklara Trump .
  Det lär bli inbördeskrig där bara väntar . Kvinnor som inte har rätten att bestämma om sina egna kroppar . Klart att män inte förstår att en våldtagen kvinna eller flickor som utsätts lider ändå . Att svårt sjuka kvinnor inte ska få rätten . Obs ! Nu säger inte jag att det är rätt efter viss vecka . Men ett trauma är ett trauma och där till våldtäkt .

  Vissa vill ha ut mer vapen för att skjuta varandra . Tex södra LA är slum och fattigdom där BARN lever ständigt i fara för knark och skjutningar .
  Dessa sjuka frikyrkor sekter som finns , vissa vill skjuta ihjäl även oss svenskar .
  Sen Trump med coronan hur tänker man när man sjunger och dansar medans folk dör på en valkampanj .

  Både han och Biden är sjuka i skallen . Ingen av dessa bryr sig om de svagaste , barn , hemlösa . Båda är helt sexfixerade och har en kvinnosyn som är vidrig .
  Dessa valkampanjer som kostar multum kunde laggt på barn så barn får en trygghet .
  Förstår inte varför du hakar upp dig på Marcus är du mer trovärdig ?

  Hur kan du stötta Trumpen som kristen . Är inte alla lika värda och allra helst kvinnor och barn ?

 2. ’Grab them by the pussy’
  OK! Sådana ’ små käcka uttalande’ är väl vad som anstår en sådan fantastisk man……
  Han kommer undan med väldigt mycket.

 3. Tack Runar!

  Biden är rökt. Sonen Hunter har inte bara åkt efter pappa och som en vaccum cleaner sugit upp pengar, han har också gett viss procent till sin pappa. Ibland 50% och ibland 10%. Så Biden är inte bara säkerhetsrisk han kan också vara landsförädare då det verkar vara ett mönster att Biden gör dåliga avtal med länder och sonen åker i samma AirForce two och gör bra avtal, lukrativa no show jobb.

  Rudy Giuliani lägger några gånger i veckan fram ny info på sin youtube kanal https://www.youtube.com/watch?v=9LuSpHJNPe0

  Och media svara med censur och tystnad. I svenska kvällstidningar så är anti Trump vinklingarna såklart värre än vanligt. Men ser ett annat mönster, när de ibland gör riktig journalistik, för att de måste, så lägger de ut artikeln sent på kvällen. Dagen efter när läsarna kommer är artikeln borta och går inte att hitta om man inte söker efter den på google. Deras sätt att visa att de har rapporterat.

 4. När det gäller fredsmäklandet får man väl inte glömma hans samtal med Nordkoreas diktator (även om de ännu inte lett till något) och de senaste fredsavtalen i mellanöstern.

 5. Om man förhåller sig sanningsenlig och objektiv till vad som faktiskt är verkligheten, så är det exakt så som du beskriver vad som händer i USA…
  Du behövs verkligen, jag förstår att du har många följare..
  Folk är trötta på alla lögner som media förmedlar..

 6. Det enda löftet han ännu inte har infriat är att Crooked Hillary ska sitta bakom galler.
  Men t.o.m det löftet ser ut att snart komma till stånd.

 7. Otrolig bra sammanfattning!! Det är alltid svårt att förklara för en motståndare till Trump, men nu tänker jag använda detta och visa fram, förutom till min kära granne på 74år som absolut inte ens vill att man nämner hans namn. Som hon så fint uttrycker sig: jag hatar den människan, jag mår dåligt av bara att tänka på honom!!
  Vem tror du sitter fastklistrat till tv och lyssnar på nyheterna varje dag??😉😄 vågar inte ta upp kampen, rädd att hon inte klarar av det!

 8. Jag det skall bli väldigt kul att se hur länge media kan hålla tyst om detta, vi närmar oss med stora steg valet som är runt hörnet. Så vad skall dom skylla på nu när dom inte har Biden och Kamela Harris kan ju inte ställa upp själv.

 9. Helt enig. Om ni undrar vad Oskarssons problem med DT är så ska ni kolla Oskarssons CV. Där hittar ni förklaringen. Där har ni källan till allt som händer i Sverige.

 10. Bra där Ruar!Intressant att läsa!Jag har många släktingar i USA som fortsatt vill ha Trump som president!👍👏😀❤️

 11. Intressant. Många kristna har förutsagt hans återkomst, men det kommer inte bara vara positivt. Konnection med påven kommer inte att bli positivt. Jag väntar spänner.

 12. Jag vet att det är ointressant med fakta och vetenskap för Trump-supportrar då det omkullkastar deras syn på hur det KÄNNER att världen är. Så fort fakta eller vetenskap presenteras av experter som går emot och kritiserar rena lögner så är det ”Fake News”.
  Därför så hade det för en gång skull varit intressant att ha lite faktisk fakta på dina påstående.

  De exempel som du anger är är till stor del tagna baserad på ”påståenden”/lögner från Trump och republikanerna.
  Du skriver att muren är nästan färdig Mexico betalat för det. Kan du utveckla det här och visa på fakta?
  Du skriver att ekonomin var den bästa i USAs historia. Sant, om man nu väljer att frånse att det är en ekonomi som är dopad med belånade pengar mitt i brinnande högkonjunktur. Lyxfällan de lux.
  Du skriver att Trump är den största kämpen för minoriteter och skapat fred i Mellanöstern. Det får du nog utveckla. Tror nog inte minoriteterna känner samma sak speciellt med tanke på att Trump vägra ta avstånd från vitmaktrörelsen (i senaste tv debatt).
  Du skriver att HD domaren utnämn ”saboteras” av Demokraterna. Vad är bakgrunden till det?

  Trump är sin omgivning (medarbetare, partners och släkt) erkänd som en narcissistisk psykopat som inte drar att för att ljuga, bedra och stjäla från folk. Jag förstår att du och trump-supportrar dras till Trump då han representerar det du och kristna höger är. En destruktiv kraft som bedrar och vänder folk mot varandra.

  Sanningen är Trump bedöms med helt annan än vi andra. Hade Biden sagt att man ska atombomba orkaner, injektera rengöringsmedel för att bota corona eller påstått sig vara ”en typ geni” så hade han fått bära en vit väst.

 13. “För att styra ett land som USA måste man ha folket och gräsroten bakom sig. Det har inte Biden.”

  Om nu alla i Amerika gick och röstade skulle Demokraterna soppa banan med Republikanerna i Samtliga val alla år.Så du har fel.

 14. Woow, så jäkla skönt att få läsa dina sanna ord, som även jag har förespråkat sen 2016.
  🌟 We are Light we are One 🌟

 15. Det ser mörkt ut för Trump för närvarande. Tyvärr☹😢. Hoppas det vänder snart. Han har kommit så långt i Mellanöstern. Han måste bara bli kvar vid makten. Även om Biden är Israelvän så kommer islamistparasiterna att jubla om Biden vinner. Precis som vår inkompetenta regering kommer han att lägga ved på hatglöden när han daltar med dem och sedan är vi tillbaka i skiten igen.😠😠😠 Jag förstår därför att jag vurmar för amerikanska ursprungsivånare. Men man måste vara försiktig i kontakten med dem så att man inte blossar upp hatet igen. Framför min åsikt till Biden om han vinner valet är du snäll.

Lämna ett svar

Till startsidan