Kakor från kakservice

Reklam samarbete för kakservice
Fika, swedish fika det är nånting som vi är duktiga på här i Sverige. Vi har alltid fikat med nära och kära i alla möjliga olika sammanhang. Att dricka kaffe med en kakbit och samspråka i all vänlighet är det ingen som tackar nej till. Och ju fler man är desto roligare. Och gärna 7 sorters olika kakor ska det vara som förr i tiden vid kafferep som det hette då. Idag säger vi alla fika och alla fattar galoppen då.
Kaffe och en kakbit måste ju vara det bästa som finns.

Kakor och lagförsäljning

Vi fikar utanför hemmet och vi fikar i hemmet ibland med egna bakade bakverk och ibland köpta som vi köper i butiken. Men du kan även köpa kakor ifrån ungdomar som säljer via kakservice för att tjäna pengar till laget man är medlem i. Det kan vara allt ifrån fotbollsklubben till bandyklubben.
Det är ett bra sätt att sponsra vår idrottsintresserade ungdomar så att dom får möjlighet att åka på serie cuper runt om i Sverige och utomlands. Så när det kommer en ungdom ska du veta att ändamålet är för ett gott syfte. Ofta brukar ungdomarna låta föräldrarna vara delaktiga genom att informera sina arbetskamrater på sina jobb och ta beställningar. Så håll ögonen och öronen öppna när din arbetskamrat kommer med ett erbjudande. Och passa på att köpa hem flera olika kakor till ert fika och tänk så bra om du även passar på att köpa till julen för det är inte långt kvar till julen. Och då slipper du stressa med allt julbak om du kompletterar med goda kakor från kakservice.
Ungdomarna brukar gå från dörr till dörr så var förberedda att dom kan komma till just din dörr. Vad medveten om då att det är ordentliga ungdomar som endast vill sälja sina kakor till dig och för att få ihop pengar till lagkassan. Vad sägs att få hem goda chokladflarn, chokladbollar, kolabollar eller varför inte farmors godaste.
Dessa kakor känner vi alla till och dom har så många fler vanliga kakor att välja på. Dom har även olika sorters lösgodis som du även kan passa på att köpa när du ändå köper kakor. För lösgodis går ju åt till lördagsgodis framför en spännande film.
Låt UNGDOMARNA för känna att dom gör nytta för sitt lag genom att handla kakor och lösgodis. Dessa ungdomar gör sig besväret att gå från dörr till dörr för att tjäna pengar till ett gott syfte och till laget.

Lämna ett svar