Billig el

Teckna ett elbolag som är billigt och bra

Ingen vill behöva betala mer än vad som krävs. Genom att göra rätt val från början kan du spara pengar samtidigt som du får ut den bästa möjliga servicen.

Göta energi

När det handlar om konsten att välja ett elbolag håller många med om att det kan vara lite klurigt att behöva jämföra olika elbolag. Men inte längre! Med en prismedveten attityd kan du enkelt och smidigt välja Göta Energi som ditt elbolag. Priset är ändå ett av det viktigaste faktorerna, eller hur? 

Något som är bra att veta är att det elbolag som har växt som mest i Sverige under de senaste fem åren är Göta Energi, och idag är Göta Energi en av Sveriges större utmanare på elmarknaden. Det betyder att det finns en trygghet i att välja Göta Energi som sitt elbolag.

Göta Energi garanterar dig en snabb service, men också att du som kund kommer att förbli 100 procent nöjd med ett elavtal hos det här elbolaget. Som kund hos Göta Energi får du även en bonustimme varje dag alla dagar om året. Fantastiskt!

Ett av de bättre aspekterna med Göta Energi är också att om ett elavtal inte skulle passa dig längre kan du enkelt byta till ett annat elavtal hos samma elbolag. Det är för att Göta Energi erbjuder flera olika sorters elavtal (elabonnemang) till sina kunder, och det ska inte vara problematiskt att kunna byta elavtal om det behövs. Upplever du som kund att du till exempel vill byta elavtal i efterhand kan du därför lätt byta det till ett annat elavtal hos samma elbolag utan några krångel. 

Ett tips som Göta Energi ger till sina kunder är att välja ett elpris som är rörligt då det oftast är billigast över tiden, men om du som kund vill kombinera det med ett fast elpris på vintern, året runt eller ha en prisgaranti så kan du göra det istället. Föredrar du dessutom att använda dig av miljömärkt el finns det den möjligheten hos Göta Energi.

Något som du kan uppskatta mycket som kund hos Göta Energi är att du kan skapa ett el-konto där du kan själv reglera hur, när och hur mycket du betalar. Det är en tilläggstjänst som Göta Energi har skapat i medvetandet om att du som kund ibland kan vilja betala mindre när du behöver det och mer när du kan. Enligt Göta Energi är El-Kontot “som ett balanskonto med en kredit som du kan utnyttja om du vill.”

 

Är du intresserad av att teckna ett elavtal hos Göta Energi? 

Gå in och kika på Göta Energi 

 

Du kan också ringa elbolagets kundservice på telefonnumret: 020 – 23 15  00

Lämna ett svar

Till startsidan