Munskydd i influensatider

Reklam samarbete för Influensaskydd.se

Varning! Snart växer Covid-19 i antal fall.

I Sverige har inte munskydd blivit aktuellt än, men det är ändå klokt att vara förberedd. Gör som många andra i övriga världen och skaffa dig munskydd. Med hjälp av munskydd kan du minimera risken att bli smittad eller att råka smitta ned andra av misstag.

Under sommarens gång har vi sett när människor i Sverige vistats ute i samhället inom stora grupperingar och tätt inpå varandra. Skärp er. Vi kan bli bättre. I en pandemi behöver vi alla ta ansvar. Ett samhälle i en kris kan inte fungera om det inte finns en solidaritet bland folket. Vi måste hjälpas åt tillsammans om vi ska kunna bekämpa Covid-19. Fortsätt därför med att hålla en distans och en god handhygien.

 

Men trots en distans och en god handhygien kan du eller någon annan riskera att bli sjuk i Covid-19 på grund av symptomen av viruset. Välj därför att bära munskydd. Du kan känna dig trygg med att bära munskydd. Mikroorganismer vid utandningsluften har det svårt att passera igenom munskydd. Bär du munskydd är det en större chans att fler väljer att bära munskydd. Du kan på så vis minimera risken att du eller personer i din omgivning ska bli smittade och samtidigt hjälpa andra att ta ett större ansvar. Gå in på influensa-skydd.se för att skaffa munskydd.

 

1 comment / Add your comment below

  1. Hei Runar. Jeg er ikke enig i å bruke munnbind, jeg tror det er en del av agendaen til globalistene for å få oss lydhøre og at vi skal gjøre som de vil. Alt som omhandler Cov 19 er det, etter det jeg føler og tror av det jeg har fulgt med. Mange leger og eksperter sier det samme, at dette viruset ikke er mer farlig enn et vanlig influensavirus, med veldig liten dødelighet. Hvorfor skal vi bruke munnbind da? Billedlig så forteller masker at man skal holde munn. Akkurat som globalistene vil. Jeg kommer aldri til å gå med munnbind, har prøvd en gang for å skulle verne meg fra en som hadde influensa, men jeg klarte nesten ikke å puste etter en liten stund. Så at munnbind er bra, det tror ihvertfall ikke jeg!

Lämna ett svar