E cigg vid rökavvänjning

Reklam samarbete för Eciggonline

Vape och E cigg en trendigare trend än en vanligare cigaretter. Ja det kan man nog påstå då allt fler slutar att röka med hjälp av e cigg. Och de flesta som slutar att röka vanliga cigaretter gör det på grund av hälsoskäl och för ekonomi. Ju fler som dessutom slutar att röka medför en stor besparing på sjukvården. E cigg ska man inte använda under lång tid utan ska var ett hjälpmedel precis som ett nikotintuggummi för att lättare kunna sluta röka cigaretter när man väl kommer igång med avvänjningen. Efter ett tag som du låter bli cigaretter så kommer du att märka att både hälsan och energi har blivit bättre. Tänk känslan av att kunna säga att man inte är rökare men har varit det. Och sen all förändring i vardagen som det medför av att slutat med vanliga cigaretter. Och i dagens samhälle har det näst intill blivit lite fult att vara rökare och den biten slipper du också tampas med varje gång du vill röka och måste gå undan. så visst finns det många fördelar med att bli icke rökare.

E cigaretter kan liknas vid vanlig rökning utan att du röker vanliga cigaretter. Det är en elektronisk cigarett som börjar bli väldigt vanligt att använda vid rökavvänjning. I stort sett simulerar E cigg rökning en identisk tobaksupplevelse. Så funderar du på att sluta röka och provat flera olika hjälpmedel som finns att köpa så som nikotintuggummin, nikotinplåster osv kan e cigg vara ett alternativ för dig.

Det som du andas in är vattenånga, som försvinner i utandningen. E cigaretter med laddningsbara batterier och utbytbara förångare har oftast en påfyllningsbar tank med vätska, där en eller flera vekar suger in vätskan till förångaren. Då e cigg är så identiskt som vid vanlig rökning med cigaretter kan du få en lättare start med att sluta röka cigaretter som innehåller väldigt många skadliga ämnen.

Eciggonline börja med ett startpaket

Eciggonline där kan du hitta delar och startpaket som du behöver för att börja med e cigg. För nybörjare är det bara att testa sig fram och se vilken vejp som passar just för dig. Det finns både smalare modeller och lite avancerade större Vape-mods. Det märker man ganska så fort vilken som passar bäst för ditt behov. Alternativt så köper man ett av startpaketen och köper till E-juicen med den smaken du önskar.

Kolla in Eciggonline på deras stora utbud av e cigg. LYCKA TILL MED AVVÄNJNINGEN AV VANLIGA CIGARETTER!

Lämna ett svar