ÄNTLIGEN ÄR DEN KLAR! EXKLUSIV FÖRHANDSBESTÄLLNING AV MIN SJÄLVBIOGRAFI MED PERSONLIG HÄLSNING.

ETT EXKLUSIVT SPECIALERBJUDANDE TILL ALLA ER SOM FÖLJER MIG!

Det är med en skräckblandad förtjusning jag nu kan meddela er att min självbiografi “Gud gav oss tio bud-jag har brutit mot nio av dem” nu är klar att beställas.

Å ena sidan så känner jag mig stolt över att själv ha skrivit min egen berättelse, men å andra sidan så blottlägger jag mig på ett sätt som gör att jag givetvis känner mig väldigt sårbar.

Många har skrivit mycket om mig under merparten av mitt vuxna liv, men nu kände jag att jag ville jag skriva själv. Med egna ord. Och på ett sätt som kanske gör att ni kan förstå hur jag har tänkt och känt genom åren.

När jag skulle skriva boken så ville jag vara brutalt ärlig mot mig själv, men även mot min omgivning. Sanningen är inte alltid lätt att erkänna. Vare sig för en själv eller andra, men det härliga med sanningen är att den alltid sätter oss fri!

Välkommen in i min bok, där min högst personliga värld beskrivs med mina egna ord, känslor och humor. Min förhoppning är att min historia kan hjälpa er som läser den att själv få insikter och reflektioner som även kan berika era liv.

”Gud gav oss tio bud. Jag har brutit nio av dem.

Och var endast några centimeter från att bryta det tionde. Ofta tänker jag även på varför jag fortfarande lever? Jag har överlevt otaliga krascher med bil, men också med flyg, tåg, båt och motorcykel. Men jag är fortfarande här. Och jag fullständigt älskar livet!

Kanske finns det en anledning till att jag ska vara kvar på den här jorden ett tag till? Nån där uppe måste gilla mig… De få dagar jag inte har skrattat, då har det funnits mycket smärta. Då har jag verkligen vandrat i dödsskuggans dal. Bördan av skuld, smärta, ånger och misstag har ibland känts nästan outhärdlig.

Men vad jag lärt mig genom allt, är att man kan misslyckas väldigt många gånger. Men misslyckad blir man enbart om man lägger skulden på någon annan. Jag tänker aldrig bli misslyckad – jag vill lyckas. På alla livets områden. Oavsett vad det kommer kosta. Jag är nu redo för “andra halvlek i mitt liv.”

Förlaget har skrivit såhär om boken;

Runar Sögaard tog steget ut i offentligheten när han 1990 gifte sig med ”hela Sveriges Carola” i ett spektakulärt bröllop med 4 000 gäster som sändes i SvT. Sedan dess har han varit en rubrikernas man.

Här berättar han rappt, öppet och underhållande om ett liv som varit fullt av med- och motgångar och bjuder på hemligheter han aldrig tidigare avslöjat.

Privatlivet: Förhållandet med Carola blev en 13-årig surrealistisk berg- och dalbana av upptåg, otrohet, bomber, psykakuter, skjuten katt och skjutet rådjur. Det innehöll många tårar och stormande bråk. Men också väldigt mycket skratt, värme och kärlek. Han har också varit förlovad med en folkkär programledare, haft en relation med Agneta Sjödin och ett andra äktenskap med Jessica Karlsson.

Det allra viktigaste i hans liv är hans tre söner; Amadeus med Carola och Presley och Jackson med Jessica.

Kändislivet: Under åren 2000 – 2007 bodde han i Los Angeles och träffade en mängd olika Hollywoodstjärnor som Dustin Hoffman, Sting och Sasha Cohen. Och hemma i Stockholm fanns personer som Björn Borg, Tomas Brolin och Dr. Alban i hans närhet.

Religionen: Som uppvuxen i norska frikyrkan och medlem i Livets Ord, Sveriges mest ökända församling, i sex år, har han sett det mesta av denna miljö från insidan. Boken är en hård uppgörelse med den svenska frikyrkorörelsen, dess inskränkthet och intolerans.

Affärerna: Han har blivit dömd två gånger för bokföringsbrott och försenade årsredovisningar och här berättar han om hur det kunde gå så fel.

Om författaren:

Runar Sögaard är uppvuxen i Norge men kom som 19-åring till Sverige. Han arbetade länge som predikant, men jobbar numera bland annat med ledarskapsutveckling internationellt, föreläsningar och coachar människor som vill prestera bättre.

DET EXKLUSIVA ERBJUDANDET KAN NI TA DEL AV GENOM ATT MEJLA TILL; [email protected]

ERBJUDANDET GÄLLER BÅDA DEN NORSKA OCH SVENSKA UTGÅVAN!

8 comments / Add your comment below

  1. Hej Runar!
    Jag ser verkligen fram mot att få läsa din bok och förhoppningsvis träffa dig live.
    Jag förhandsbeställer boken “GUD GAV OSS TIO BUD”

Lämna ett svar

Till startsidan