Vinterdäck till kommande vintersäsong

Reklam samarbete för Alvèn & Ingvarsson 
Det är inte långt kvar till vintern är här. Och ännu kortare tid med att sommardäcken ska skiftas till vinterdäck. Så det börjar bli hög tid med att se över sina vinterdäck. För man vill ju inte bli överrumplad när första snön kommer.
Över huvudtaget är det bra att se över hela sin bil inför vintersäsongen men bra kördugliga vinterdäck behöver man se över. Däck som greppar banan oavsett om det är snö, snöslask eller isbana. Beroende var i Sverige man bor så har det också betydelse på vilka vinterdäck som passar bäst var du bor nånstans.

Information om var du kan köpa vinterdäck

Hos Alvén & Ingvarsson i Smålandsstenar deras handelsplats finns på Internet. Dom köper in stora volymer på så vis kan dom erbjuda billiga slagkraftiga priser och snabba leveranser. 
Du kan välja mellan att beställa direkt på Internet eller leta ut din produkt och beställa via telefon. Vinterdäcken håller mycket hög kvalité och passar våra svenska vintervägar. Beställer du däck tillsammans med fälg levererar dom givetvis balanserat och klart. Smidigt och bra för då slipper man åka till en verkstad och få det gjort. Sen om du beställer 2 eller fler produkter levererar dom alltid fraktfritt. Dom har sommardäck, dubbdäck och friktionsdäck i de flesta fabrikat så som Kumho, Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Nokian, Dunlop, General, Tyfoon etc. När det gäller fälgar erbjuder dom fälgar från t ex Specialfälgar och OCL Brorssons. Dom har även egna fälgfabrikat från Cragar Wheels och Ultra Wheels.
 Du kan beställa dina däck och fälgar på internet för levereans hem till dörren eller besöka deras verkstad i Smålandsstenar för montering. 
 
Alvèn & Ingvarsson AB har 30 år i däck och fälgbranschen så dom är en stor aktör på marknaden.
Var ute i god tid genom att till och börja med att kika på deras internet handel.

Lämna ett svar