Möbler till ditt företag

Reklam samarbete för AZ design 
Har man ett företag eller t.ex en restaurang eller krog. Vill man att atmosfären och inredningen ska gå hand i hand förutom att man har god mat på restaurangen. Och har du stort kontor med konferensrum behöver du stolar och bord till konferensrummet. Här kommer AZ Design in där du kan köpa dina möbler för ditt företag. Restaurang så kanske du vill ha en köavskiljare så att gästerna slipper trängas. Både bord till konferens och köavskiljare till bästa pris hittar du lätt ifrån AZdesign.
När man ska inreda sitt företag finns det några saker man ska tänka på. Först är det möblernas placering. I ditt kontor ska du trivas för där kommer du vistas en stor del av din arbetsdag. På en restaurang ska du tänka på att det ska vara lätt för gästerna att kunna ta sig fram mellan borden. Sen ska man även tänka på ljussättningen. Och till sitt de små detaljerna för ögonen. Då är tavlor och växter ett bra komplement till inredningen.

Om AZ Design

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ

2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap av möbeldesign erbjuder dom Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor.
Du hittar ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I deras webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Deras kunder finns i hela Norden.

105 % PRISGARANTI

Hos AZ Design får du dessutom alltid 105% prisgaranti på deras redan låga priser. Detta innebär att om du hittar deras produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger dom sig 5% under deras pris. Var ett smart företag och ta en liten titt på deras stora utbud av kvalitativa möbler.

Lämna ett svar