Konferens i Öijared

Reklam samarbete för Öijared

Är det dags för en konferens Göteborg igen?

Åk till vackra Öijared. Denna underbara plats ligger ungefär 35 minuter från Göteborg. Hos Öijared får ni ett dagspaket för endast 595 kr/person.

Du och dina kollegor kan i Öijareds dagspaket få njuta av en fikastund både på förmiddagen och eftermiddagen. Bra, va? Bor man i Sverige vill man definitivt ha mängder av kaffe. Och under en konferens kan man absolut vilja dricka lite mer av det där gudomligt goda kaffet.

Du och dina kollegor kommer också att bli erbjudna att äta en riktigt god lunch inne i Öijareds vackra restaurang som dessutom ingår i Öijareds dagspaket. Sötsugen? Om du och dina kollegor känner för att vara riktiga gottegrisar så kan ni under dagen även mumsa på frukt och godis som finns ingår i Öijareds dagspaket. Om det börjar att kännas torrt i munnen och ni börjat att sukta efter en släckande vätska finns det gott om vatten att dricka utan extra kostnad. Det är en bra deal; ingen vill behöva gå törstig eller spendera pengar på vatten.

Det bästa med Öijared

Det som är kanske det bästa med Öijared är att om du och dina kollegor inte vill sitta inomhus i en lokal under er konferens så har ni möjligheten att prova på en av Öijareds aktiviteter istället. Hur kul låter inte det? Att till exempel spela golf är en väldigt givande och rolig sport som ni kan göra här. Det är faktiskt så att golfanläggningen i Öijared är Sveriges största och den har “en toppmodern golfstudio”.

Eller varför inte prova på Multibanan istället? Multibanan erbjuder flera aktiviteter än bara en enda aktivitet. Du och dina kollegor kan till exempel spela golf, golfäventyr, footgolf och frisbeegolf på Multibanan. Nu är det så att Multibanan invigdes år 2019 vilket betyder att du och dina kollegor kan njuta av en fräsch och modern plats att vistas tillsammans på.

Nej! För en gångs skull vill faktiskt du och dina kollegor ha en hälsosam dag under er konferens. Vilken tur då att ni kan välja i Öijareds dagspaket en vandringstur i ett av deras vandringsleder. Det är ändå skönt med lite härlig, frisk luft och att få röra på sig. Naturen är vacker vid Öijared och kanske får ni uppleva den 1000-åriga historien som ligger bakom platsen. Under vandringen ingår såklart också en picknick som ni kan äta er mätta på. Mums!

Om du och dina kollegor vill kontakta Öijared för mer information kan ni nå dem via:

telefonnumret: 0302-37300 

mailadressen: [email protected]

 

Lämna ett svar