Investera i en braskamin

Reklam samarbete för Keddy

När hösten närmar sig kommer kylan.

Sommaren är slut och dagarna blir allt mer kallare och kallare. Nu är det inte en dum idé att investera i en ny braskamin

“Det ska vara stilrent, funktionellt och praktiskt. Helst ska den ge rikligt med värme också”, tänker du som är intresserad av att köpa en ny braskamin. Att vara inlindad i flera filtar under allt för många kalla dygn är något du helst vill undvika; men ändå är du där hemma och skakar av köld trots det tjocka lagret av tyg.

En fungerande braskamin är något du absolut tycker vore väldigt mysigt att ha; eldens vackra färger i röda och orangea nyanser livar upp ditt hem som dansande skuggor på väggarna, ljudet från den sprakande elden inne i braskaminen är något som du njuter av att lyssna på under tysta och stillsamma dagar och doften av eldat ved kan få dig att drömma dig bort till gamla och kära minnen. Det är som en terapi för själen och du slipper att frysa. Men var kan du hitta den perfekta braskaminen att förgylla ditt hem med.

Keddy braskamin

Hos Keddy finns en braskamin som skiljer sig från alla andra braskaminer: Modellen heter K900 och den finns i både en låg och hög höjd, men också i varierande färger. Den är anpassad till dig som vill ha en vit, svart eller en täljstens-färgad braskamin. Med denna braskamin kan du känna dess kvalitet tack vare det handsydda läder-handtaget som du kan välja i färgen antingen svart eller brunt.

Men du tänker, “Det ska såklart inte bara kännas bra; det ska också se bra ut!” Braskaminen K900:s design möjliggör att du kan se in i braskaminen oavsett från vilket håll du väljer att titta in ifrån. Panorama-glaset har valts med omsorg med tanken på att du vill kunna se brasan tydligt.

Keddy:s braskamin K900 är stilren, funktionell och praktisk. Den ger rikligt med värme. Och du slipper att frysa.

Lämna ett svar