NU KOMMER EN TSUNAMI AV LÖGNER OCH JOURNALISTISKA KASKADER AV HAT OCH BISARRA UTSPEL

Det är idag omöjligt att läsa en tidning eller se en nyhetssändning utan att få serverad nya bisarra lögner, upprepade oärliga och vinklade påhopp eller artiklar med absurda utspel från ”anonyma källor” om presidentvalet i USA.

Allt riktas givetvis mot den sittande presidenten medan hans förvirrade motståndare som har svårt att få ihop en vettig mening utan manus, hålls gömd i källaren i sitt hus i Delaware.

 

Som jag skrev i somras, så kommer årets presidentkampanj att bli den smutsigaste och vidrigaste någonsin. Att den skulle bli såhär sjuk hade jag faktiskt inte trott.

En sak som Joe Biden och Donald J. Trump har gemensamt, är att båda hävdar att höstens val är det viktigaste i USA:s historia.

Och skälet är väldigt enkel.

För detta valet är inte i första hand ett val mellan Burdusa Trump och Bunker Biden, utan mellan USA:s traditionella kapitalism och värdegrund mot socialism och kommunism.

 

Populisten och den handlingskraftiga Trump ställs mot marionetten Biden som styrs av det demokratiska partiets nya maktfalang med socialisten Bernie Sanders och marxisten Alexandria Ocasio-Cortez i spetsen.

Biden har fått den mest liberala och vänstervridna vice-presidentkandidat någonsin.

Kamala Harris är den mest vänsterradikala senatorn någon gång, och hennes röstningshistorik saknar motstycke i Senaten. Jag säger ”fått” därför att Biden valde henne inte själv.

Regel nummer ett i USA är att man som presidentkandidat väljer en parhäst från en stat där man kan få en rösteffekt, men Harris är från California som till 100 % kommer rösta på den demokratiska presidentkandidaten och hon är impopulär bland de flesta vanliga amerikanare.

 

Bidens generalmisstag var att han tidigt annonserade att han skulle välja en kvinna, vilket gjorde att han onödigt målade in sig själv i ett hörn.

Detta resulterade i att urvalet blev oerhört begränsat och trycket från vänstersidan i partiet tvingade honom att krypa längst ut på vänsterkanten där den minst populära Kamala Harris satt redo att kliva in i handlingarnas centrum.

Under primärvalet hade Harris under 2 % när hon var tvungen att hoppa av. Hon hade fram tills sitt avhopp dessutom gjort en rad ondskefulla påhopp på Biden och anklagat honom för att vara rasist och att hon trodde på alla de kvinnor som anklagade honom för sexism.

 

Under sina 47 år i Washington är det ytterst svårt att hitta en enda sak som Biden lyckats genomföra. Däremot har han lyckats skapa en imponerande förmögenhet på nästan 100 miljoner. Han har lyckats skapa sig en oerhört stark ställning inom den politiska eliten och i det djupaste maktcentrum i huvudstaden.

Politisk däremot, finns det knappt någon amerikansk toppolitiker som har en lägre politisk moral och som är så i totalt avsaknad av personliga övertygelser. De få han haft har han alltid brutit.

Han har en historia fylld till bredden av motsägelser och har alltid gjort 180 graders ändringar i sina ståndpunkter beroende på vilka ideologiska vindar som blåser.

Han har dessutom visat sig vara på fel sida av historien i samtliga utrikespolitiska frågor genom åren.

 

President Trump däremot har i princip levererat nästan allt vad han lovade sina väljare 2016.

Till demokraternas och medias monumentala förtret.

Det bottenlösa hat och förakt de har mot presidenten har aldrig någonsin beskådats inom politiken. Någonstans.

Vid någon tidpunkt.

Motståndet mot honom har varit kompakt från alla håll.

Hela tiden.

Överallt.

 

För mig är det en fullständig gåta hur karln har orkat med!

Först försökte man med alla medel förhindra honom att vinna presidentvalet 2016 trots vanligt folks entusiasm och stöd.

Chocken över hans vinst har sedan resulterat i att man med alla (och då menar jag verkligen alla!) medel ständigt försökt göra sig av med honom genom en orgie av anklagelser. För politiker är alltid livrädda för starka ledare som utmanar deras politiska existens och inflytande.

 

Resultatet har istället visat sig avslöja den största korruptionen i USA:s historia och att det fanns planer på en ”stilla kupp” iscensatt av höjdare inom FBI och justitiedepartementet.

Man avlyssnade olagligt en rad personer i Trumps kampanj och Hillary Clinton betalade för underlag och osanna underrättelserapporter från Christopher Steele (The Steele Dossier) som han hade betalat ryska och engelska personer för.

Allt detta kände Obama och Biden till efter ett möte i Ovala Rummet den 5. Januari 2016.

Hittills har 16 chefer fått lämna sina positioner och åtal verkar vara runt hörnet vilket demokraterna givetvis till varje pris vill förhindra.

 

Trump skapade den starkaste ekonomin i USA:s historia och lyckades med saker ingen trodde skulle vara möjligt att göra.

Han hade i januari månad valsegern i sin ficka.

Men sen kom Covid-19 med efterföljande rädsla, fruktan samt politisk och ekonomisk osäkerhet.

 

Trumps styrka är hans förmåga att känna av folkets känslor och vardagssituation, hans orädda attityd gentemot motståndare och den otroliga handlingskraft som skapats genom en framgångsrik affärskarriär. Han backar inte för sina motståndare. Han springer över dom.

Hans svaghet dock är hans vilja att hela tiden vilja lägga sig i onödiga saker, uttala sig klumpigt och felaktigt samt att han i mångas ögon har en osympatisk stil.

 

Under kommande 57 dagar kommer en orgie av nya anklagelser och lögner att dominera nyhetsflödet.

För detta valet kommer vara allt annat än ”fair game”.

Det är faktiskt en kamp på ideologiskt liv och död.

 

I ena ringhörnan står Donald J. Trump med det största stödet någon republikansk kandidat någonsin haft och med en osannolik track-record under sina 3,5 år som president.

I den andra ringhörnan står Joe Biden med 96 % av all media, blodtörstiga och hämndgiriga demokrater samt alla sociala jättar som Google, Twitter, Facebook och Youtube.

En kamp och ett krig som verkar helt omöjligt för en ensam person att vinna.

Men mirakel har hänt förut.

David kamp mot Goliat känner de festa till.

Och utgången likaså.

 

Det behövs därför ett nytt mirakel, och miraklernas tid är inte förbi.

Alla odds är mot Trump, men det var de även 2016.

Skillnaden nu är att motståndarna vet att han då lyckades med det osannolika.

De vågar därför inte ta några risker att underskatta honom i november månads val.

Det är orsaken till att de nu iscensätter en tsunami av lögner och kaskad av hatfylld propaganda för att kunna återta makten över USA.

För makt är vad demokraterna vill ha.

En makt de vill ha för att fundamentalt förändra landet och ändra alla grundvalarna som USA är byggt på.

 

Det kommer bli en gastkramande uppgörelse.

Lögnerna som spottas ur hatfyllda journalister kommer sätta alla tiders rekord av gränslöshet och moraliskt förfall och oärlighet.

Men utifrån min information och de prognoser jag själv gjort, är jag är övertygad om att presidenten sitter kvar till januari 2025.

14 comments / Add your comment below

  1. Trump är garanten mot de vansinniga globallisterna. Om demokraterna vinner ( hemska tanke ). Finns bara Kina och Ryssland kvar på barrikaderna.

 1. Med Guds hand, “som håller stenen” är segern mot “Goliat” avgjord!🙏
  Var välsignad, Trump, i Ande, kraft och visdom!🙏

 2. The left is betting, like a child throwing a tantrum, that the adults will tire and give in. Trump and his supporters must see to it that this not happen since we all know that rewarding a tantrum only guarantees more of the same. The compromises necessary in a functioning democracy cannot abide tantrums as a bargaining tactic.

 3. Du behöver hämta information från fler källor och lära dig källkritik, Runar!
  Det finns flera sakfel i din text och många orimligheter.

  I all välmening.

 4. Rikard jag trode inte at du vat interest I politic men det ar sa sant vad du skrev amerikarner at mycket dum folk Happas Don skal tita pa deras konto halsa familjen Eddie

 5. Bra skrivet!! Demokraterna har försökt att ta makten genom kaos och våld och det hade kanske funkat förr men nu finns det internetkrigare som du Runar som belyser ondskan. Trump arbetar otröttligt och oavlönat för att behålla någon form av värdighet och godhet. Globalisterna är trängda och kommer göra allt för att destabilisera samhället, men alllt kommer att ändra sig när det blir klart att Republikanerna vunnit valet. Håll i hatten för nu blåser det upp till storm! 🙏

 6. Gud har redan bestämt att Trump skall vinna. Dom som krigar egentligen är Jesus mot satan. Jesus har satt stopp för evil 32 dvs satans presidenter har suttit i makten i 32 år i streck tills Trump blev vald. Jag vet att han vinner men det kommer bli upplopp och demokraterna med Hillary kommer stå med skyltar att dom inte accepterar valet. Det kommer brinna i stora företagsfastigheter mm. Dock efter Trumps fyra år till kommer svårigheterna ta fart på riktigt.

 7. Biden har väl lyckats med jättemycket! Han har lyckats att sexuellt antasta barn till många olika supportrar medan föräldrarna stod bredvid och kamerorna rullade.

Lämna ett svar