Behöver du renovera med stambyte?

Sponsrad inlägg i samarbete med Perfecta

Ta experthjälp så att ni själva kan koppla av med en kopp kaffe.

Jag själv bor i hus utanför Stockholm och pendlar mellan Norge och Sverige. För oss är det viktigt att bo bra och att man ska anlita företag man litar på. Perfecta är ett specialiserat konsultföretag startat i Stockholm så det passar oss att anlita dem. Det passar även andra som bor i närheten att kunna anlita detta företag som är duktiga på stambyte.  De erbjuder väldigt bra av projektledningstjänster i samband med nybyggnation, underhåll, ROT och flytt. Ska ni göra ett stambyte, en fasadbesiktning eller behöver ni hjälp med en underhållsplan? Då kan ni anlita Perfecta som gör detta jobb åt er och ni kan känna er trygga med att de verkligen gör ett perfekt jobb. De jobbar även med behovsanalys, upphandling, kontraktering, projektledning och besiktning. Så därför har ni mycket att välja bland när ni anlitar detta företag. Kan vara med med besiktning om ni tex ska flytta eller byta bostad med någon. Det händer att man ibland flyttar till en större lägenhet när man får fler barn. Det händer även att man flyttar till en mindre lägenhet när barnen flyttar ut. Själva vill vi bo stort och känner att det passar oss bäst. Oavsett om du ska bo mindre eller större så behöver man alltid olika tjänster innan man kan känna sig trygg i sin nya bostad.

✅ Nybyggnation – Här finns mycket hjälp då vanliga människor inte kan alla regler så hjälper de gärna till

✅ Underhåll – tex som trappstädning, golvvård, tvätt och infärgning av fasader. Det kan vara ganska tidsödande att städa sin egen trapp. Bor man flera i ett hushåll eller flera familjer kan man också dela på kostnaderna för trappstädning. Detta kan ni tex använda er utan en gång per månad så att ni får en fin trapp ni stolt kan visa upp för era gäster som hälsar på. Det är viktigt att en trapp är fin för det är det första era gäster ser när de ska hälsa på er. Det är också det sista gästen ser när de ska gå hem.

✅ ROT

✅ Flytt det spelar ingen roll var du flyttar du kan få hjälp med det. Har du frågor angående flytt mm så kan du alltid kontakta företaget och ställa frågor så att du får rätt svar till dina frågor. Jag försöker förklara så gott det går här i bloggen men bästa sätt är att ta kontakt med företaget.

Lämna ett svar