MANSHATANDE SOSSEKÄRRINGAR OCH MIN KOMMANDE BOK TILL MÄN

Ordet narrativ betyder berättelse.

Och denna typ av berättelser konstruerar en verklighetsbild som människor av någon anledning önskar att skapa.

Ett av de nya narrativ som sossarna idag kör stenhårt på, är att vita medelåkers män utgör det största hotet för 2020-talets samhällsutveckling.

Dessa män ska förnedras och förtryckas till total tystnad, och om det inte lyckas, så ska de demoniseras eller kriminaliseras för att på så sätt utplåna deras åsikter, tankar och övertygelser.

Kvinnor som hatar män är idag en otäckt snabb växande grupp inom socialdemokratin, extremvänstern och olika mediekanaler.

 

På bilderna här ovan ser du tre socialdemokratiska tanter som uppenbarligen hatar män, och som ständigt letar nya vägar att försöka straffa och förtrycka pappor i synnerhet och övriga män i allmänhet.

Tro inte för en sekund att mediedrevet mot Paolo Roberto var en tillfällighet!

Under lång tid har man letat efter ett känt ansikte som kan personifiera det hat och förakt mot män som i vissa delar av etablissemanget växer som ogräs bakom ett utedass. När således en antagonistisk medelålders man blev påkommen med att köpa sex var det en våt dröm för opportunisterna inom media och politiken.

 

Vad Heléne Fritzon, Elin Gustafsson och Carina Ohlsson har gemensamt förutom att vara mörkröda socialdemokrater, är att de vill frånta alla pappor deras barn om de köper sex.

Jag och majoriteten av skandinaviska män förespråkar verkligen inte sexköp på något sätt i några som helst formar, men vad jag vänder mig emot är dessa fascistoida åsiktsmaskiner som ursinningslöst skjuter mot allt och alla som inte delar deras åsikter och värderingar.

 

Carina Ohlsson jämför i en artikel i maj månad en sexköpare med ”en man som överfaller en tjej i skogen och våldtar henne i en timme och sedan slänger 1500 spänn efter henne”

Dessa tre skönheter hamrade ut sitt budskap i en debattartikel i tidningen Expressen där de basunerade ut att ”vi vill att den svenska sexköpslagen ska spridas i hela EU.”

 

@elingustafsson8 presenterar sig på Twitter som ”socialist & feminist för att jag vill se ett jämlikt samhälle fritt från förtryck & diskriminering.”

Men Elin Gustafsson vill inte ha ett samhälle fritt från diskriminering. Hade hon velat det så skulle hon även vilja kriminalisera försäljning av sex.

Idag är det kriminellt att köpa sex, men inte att sälja det. Var är logiken i det?

Hade det varit kriminellt att även sälja sex så är det ytterst få kvinnor som skulle vilja riskera fängelse som män idag gör för samma brott.

 

Dessa tre självutnämnda feminister är inte ens värda epitetet ”feminist”! De är i verkligheten ett stort hån mot en stor mängd förtryckta och kontrollerade kvinnor.

När det till exempel handlar om förtryck av muslimska kvinnor är de dödstysta.

För sossarna försöker med alla medel att vinna invandrares röster och vågar därför inte stöta sig med muslimska män.

När oskyldiga tonårsflickor utsätts för hedersmord stängs deras munnar som krokodilkäftar efter tillfångatagande av ett byte.

Muslimska kvinnor som inte får börja jobba för sina män göre sig icke besvär.

För dessa fejkade feminister inom socialdemokratin har ryggrad som daggmaskar.

 

Kan någon förklara på ett förnuftigt sätt vad som är grejen med att socialdemokrater ständigt kommer undan med sina lögner och bedrägliga beteende?

Nej för det går ju tyvärr inte.

Det beror givetvis på att det såväl bland dom själva som i media finns två olika måttstockar för lögn och lurendrejeri. Det finns nämligen två olika standarder.

Deras egen som aldrig får ifrågasättas, och omgivningens standard som alltid ska misstänkliggöras och förminskas.

 

Sann och rättvis jämlikhet vill komma när män och kvinnor behandlas lika, belönas lika och bestraffas lika.

Hat mot ett föråldrat och felaktigt patriarkat kommer aldrig bära någon god frukt.

Orättvisa kan inte besegras av orättvisa lika lite som hat inte kan ersätta hat.

Enbart ömsesidig respekt, en sann kärlek och äkta empati kan åtgärda problem och hitta nya och nödvändiga vägar till försoning.

Det har alltid varit och kommer alltid vara skillnad på män och kvinnor.

Men hycklande feminister som hatar män måste exponeras och konfronteras för sitt bedrägliga hat och förakt mot alla pojkar och män som är motståndare till deras skenhelighet.

 

Därför har jag sedan några veckor tillbaka påbörjat arbetet med min nästa bok som kommer ut våren 2021. Självbiografin kommer i höst och ”rakt på sak” boken till män kommer till våren.

Den har fått den passande titeln ”Tips till players, pojkvänner och ensamstående pappor”

Killar måste få vara killar, men behöver sedan växa upp och bli män!

När de blivit män kan de sen bli entusiastiska och engagerade pappor.

Vilken nolla som helst kan bli pappa men det gör dom inte automatiskt till fäder!

Vad våra barn idag behöver, är ansvarstagande fäder som älskar sina barns mammor och fostrar sina egna barn att bli ansvarstagande och empatiska människor som kan möta det kommande livet.

Och förhoppningsvis ett jämlikt samhälle utan hatfulla sossekärringar…

13 comments / Add your comment below

  1. Mycket bra och framförallt mycket bra skrivet🙏🏼 Detta tål att tänkas på för oss alla.

  2. Mycket bra skrivet! Håller med dig om detta hyckleri, då är ordet hyckleri en ganska god smak i munnen jämfört med vad det egentligen bör nämnas.
    Att selektivt välja ut vilket hat man vill bröla ut, och lägger det, totalt hänsynslöst på medelålders vita män, gör det hela ännu mer trakomiskt, då hedersvåld, förtryck, misshandel, dominerad kvinno hat från andra världsdelar, enligt dessa feminister läs clowner, inte existerar då deras röster, synpunkter och ens inlägg i någon nyhets blaska uppkommer.

    Detta får mig att hoppas på att tillslut kanske man kan bo på månen ändå….

    Ser fram emot boken!

    🙏🏽🙏🏽🙏🏽Uppskattar din förträffliga förmåga att sätta ord på något vi alla ser.

Lämna ett svar