Okategoriserade

DE BLINDA MILJÖMUPPARNAS DANS MED RÖDRÄVARNA I RIKSDAGEN

 

Hur länge ska svenska folket stå ut med stollerierna från korridorerna i Riksdagshuset?

När svenskarna äntligen ska få sina välförtjänade semestrar och lite umgänge efter all Corona, så hinner man knappt sätta sig i sina solstolar förrän de sätter kaffet i halsen.

Att miljöpartiet inte har något överflöd av intelligenta politiker är vi alla skräckinjagande medvetna om.

Men att ledningen i partiet verkar lida av minnesluckor och svår demens har väl inte varit vida känt förrän nu.

Filosofen Santayana sade en gång att ”den som inte kan minnas sitt förflutna är dömd att upprepa det.”

Men de flesta miljömupparna vet nog tyvärr inte ens vem George Santayana var.

 

Den 16 augusti 2014 höll statsminister Fredrik Reinfeldt det numera ökända talet som var en stor bidragande orsak till att Moderaterna förlorade regeringsmakten till sossarna.

Ett av de mest katastrofala politiska tal i modern tid, skulle visa sig falla platt och stendött till marken;

 

”Jag vill påminna er om att vi är en nation som har stått upp och varit öppna förr i tider då människor har utstått svår prövning. Vi har nu människor som flyr i antal som liknar det vi hade under Balkan-krisen i början av 1990-talet. Nu vädjar jag till svenska folket om tålamod, om att öppna era hjärtan för att se människor i stark stress med hot mot det egna livet som flyr, flyr mot Europa, flyr mot frihet, flyr mot bättre förhållanden.”

 

Sällan har en statsminister så gravt underskattat sitt eget folks intelligens så till den milda grad som Reinfeldt gjorde den augustidagen.

Att vara statsminister och inte förstå att man måste öppna sina ögon innan man öppnar sitt hjärta,

är för mig fullständigt obegripligt.

Ögonen måste alltid öppnas innan man öppnar upp något som helst!

Den invasion av flyktningar som den naiva och inkompetenta svenska regeringen öppnade upp för under 2014–2017, skulle sen visa sig bryta ryggen på Sveriges ekonomi och orsaka en kollaps i den svenska välfärden inom såväl sjukvården som äldrevården.

Och framför allt så drabbades våra pensionärer något fruktansvärt.

 

Integrationen har sedan dess brakat ihop totalt och kriminaliteten och arbetslösheten bland alla invandrare har bokstavligen exploderat.

Det fanns ingen realism i vare sig tankesätt eller bakom de politiska besluten som alla ryggradslösa politiker då fattade.

Svenska folket skickade ut Reinfeldt med huvudet före ur regeringskorridoren innan svetsaren och räven från Sollefteå parkerade i Sagerska huset.

Sedan dess har rödräven kört sitt lopp med lögner, brutna löften och lekar i den politiska sandlådan där Jimmie Åkesson med alla fula knep i boken hållits utanför.

 

Men partiledare efter partiledare har kommit hasande ur sina lekrum och motvilligt varit tvungna att erkänna att de misslyckats monumentalt med sina hemmasnickrade ideologier och förhållningssätt i invandringsfrågorna.

Ebba var först med att inse sin naivitet och mobbing av SD, och sen kom Kristersson smygande ut ur sandlådan.

Annie Lööf är fortfarande lika opålitlig och politisk otrogen som hon alltid varit, men Centern har sakta men säkert börjat krypa fram tillsammans med Nyamko Sabuni.

Men sent ska syndaren vakna, även fast dom alla har rödsprängda och morgontrötta ögon.

 

Men medan oppositionens ledare fortfarande gnider sina rödsprängda ögon och velar fram och tillbaka i sina åsikter och ställningstaganden, så kliver vår vice statsminister Isabella Lövin fram i måndags och tror sig ha kommit på decenniets bästa lösning och slogan i invandringsfrågan!

Självsäkert och kaxigt brister hon ut i ett rungande ”Vi måste öppna våra hjärtan!”

 

Från Smygehuk till Treriksröset sätter man morgonkaffet i halsen och undrar på riktigt om Lövin bara är landets mest korkade partiledare, eller om hon plötsligt drabbats av akutdemens…

Ridå. God jul och gott nytt år liksom.

Att Lövin inte lärde sig något som helst av Reinfeldts fadäs är väl en sak, men att hon är så obotlig dum att hon på allvar tror att denna bisarra slogan ska fungera bättre i 2020 än i 2014 är inget annat än obegripligt.

 

Att räven Stefan Löfven försöker hoppas i säng med de andra partiledarna måhända resultera i en regeringskris där Lövin känner sig bedragen.

Men vi gråter inte vare sig för Göteborg eller Miljömupparna längre. De måste oarkeras och pensioneras snarast möjligt.

De politiska intrigerna slår stadigt nya rekord, och den politiska otroheten och sveket är värre än någonsin.

 

Men rödräven hoppas åter igen kunna slinka sig ur sin politiskt promiskuösa ledarstil.

Blir det nyval så hoppas jag svenskarna spottar ut sitt morgonkaffe och slår näven i bordet.

För detta rävspel och denna lekstuga måste nu snart få sitt slut.

 

Amen!

6 Comments

  • Anna Rehnberg

    De flesta av dessa personager är ju bilderbergare och tilllika medlem i Trilaterala kommittén (Annie Lööf) så vad är väl att vänta.

  • Ronny Johansson

    Stefan Löfven och hans regering har under 6 år misshandlat Svenska folket till förmån för migranter. Inget land har någonsin prioriterat flyktingar före sina egna medborgare. S och MP har med hjälp av C och L svikit Svenska folket så det kommer att skrivas spaltkilometrar om dom i många år framöver. Jag hoppas denna regering på något sätt straffas för det dom har gjort .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *