Okategoriserade

BLACK LIVES MATTER RÖRELSEN ÄR BIDENS BOLSJEVIKER OCH MARXISTER

Black Lives Matters (BLM) grundades av de tre självproklamerade marxisterna Alicia Garza, Opal Tometi och Patrisse Cullors. Deras agenda har sedan början varit att i första hand skapa en marxistisk organisation där en extremt vänstervriden ideologi skulle skapa en revolution.

Black Lives Matters är en slogan. Det är också en organisation som egentligen heter Black Lives Matters Global Network Foundation. Men framför allt är det en rörelse som grundlurar naiva, okunniga och dumma människor genom en sällan skådat skenretorik med lögnaktiga påståenden och vilseledande information.

 

Rörelsen är registrerad i Joe Bidens hemstat Delaware, och är inte godkänd som en avdragsgill stiftelse som de flesta andra stiftelser i USA är.

Detta har de löst genom att fiffigt alliera sig med en organisation som heter Thousand Currents (TC) som grundades av extremvänsteraktivisten Paul Strasburg.

TC sponsrar därför BLM ekonomiskt för att få så mycket avdragsgilla donationer som möjligt, vilket bl.a. gett marxisternas gudfader, George Soros, möjligheten att dra av sina donationer på nära en halv miljard i sin deklaration.

25 % av alla hundratals miljoner som doneras till BLM går till löner och förmåner.

46 % går till ”konsultations arvoden” vilket innebär vem som helst som ger råd till BLM.

Detta betyder att 71 % ges bort till en liten skara människor och endast 29 % går till övriga aktiviteter såsom utrustning, oredovisad hjälp, bussar, betalda demonstranter, flygbiljetter till ligister, plakat och banderoller vilket inte redovisas på något sätt. (H&M gav förra veckan 5 miljoner kronor till denna odemokratiska marxiströrelsen!)

Så 71 % av alla pengar går alltså till de självutnämnda och korrupta ledarna i BLM. 79 %!!

 

När man går in på BLM:s hemsida för att donera pengar, skickas man vidare till en sida som heter ”Actblue” vilket kontrolleras av det demokratiska partiet i USA.

Inga mainstreammedier vare sig skriver om detta eller granskar det genomkorrupta som äger rum precis framför våra ögon.

BLM främsta uppgift idag enligt grundarna, är att se till att Biden vinner valet och att Trump ska avsättas innan valet.

BLM:s 20 största iscensatta upplopp i USA de senaste två veckorna, är alla i städer som styrs av demokratiska borgmästare vilket är orsaken till att poliserna inte stannat plundringar, förstörelse, misshandel och bränder. Den demokratiska agendan handlar om att förbjuda poliser att förhindra upploppen.

Demokraternas oheliga allians med BLM går ut på att skapa så mycket kaos och anarki som möjligt för att förstöra inför valet i november.

Det som idag händer handlar inte alls om George Floyd. Alla, och då menar jag verkligen alla, är äcklade över sättet han dog på i Minneapolis. Men den våg av bränder, rivning av statyer, upplopp och förstörelse handlar inte om att rädda svarta människors liv.

Det handlar om ett försök till en marxistisk revolution anförd av ligister och bolsjeviker som inte har en aning om vad de håller på med.

 

Förra veckan revs statyn av den kristna norrmannen Hans Christian Heg i Madison.

Heg ledde det skandinaviska 15:e regemente som kämpade mot slaveriet under inbördeskriget och dödades i slaget vid Chickamaua1863. BLM rev ner hans staty.

Statyer av Abraham Lincoln som avskaffade slaveriet i USA rivs ner i stad efter stad.

Så även statyer av människor som stått på de svartas sida rivs ner. Detta är bara ett av en mängd bevis på att BLM inte handlar ett dugg om de svartas rättigheter. Det är ren och skär politik det handlar om. Och det är den mest mörkröda färgen som kan hittas!

BLM leds av en hatfylld skara ligister och människor med en otäck människosyn med historielösa följare och korkade supporters.

 

Här är ett axplock av Black Lives Matters senaste krav;

 

Riv alla statyer av USA:s grundare och gamla amerikanska ledare.

Vita statyer av Jesus ska rivas (Det är ett uttryck för vit överlägsenhet)

Avskaffa kärnfamiljen

Gratis utbildning

Ingen mera borgen

Ekonomisk trillion ersättning till alla svarta och färgade

Upphör att finansiera polisen

Stryp militärbudgeten

Släpp alla prostituerade ut från fängelser

Fördela all rikedom till alla

Gratis sjukvård

 

Och listan kan göras mycket längre. BLM:s ledare i New York sade i helgen att om deras krav inte tillmötesgås så kommer de att ”bränna ner hela systemet.”

 

Black lives Matters! All Lives Matters!

Men vad vi nu beskådar är en historisk bluff om att en rörelse (BLM) kämpar mot rasism och diskriminering mot de svarta.

Av alla tusentals svarta som dödas i USA varje år så är över 90 % av mördarna svarta.

Statistiken talar sitt tydliga språk om vart problematiken ligger.

Det är inte vare sig vita poliser eller en strukturell diskriminering som är problemet.

 

Svarta auktoriteter i dagens USA såsom Leo Terrell, Morgan Freeman, Candace Owen, Denzel Washington och Larry Elder tar alla starkt avstånd från BLM och det narrativ som medier dagligen sprider ut.

 

Men här hemma i Norge och Sverige springer okunniga och pinsamt naiva människor ut på gatorna och ska visa sitt stöd till en hatfylld, marxistisk och korrupt rörelse som inga av dom har en blekaste aning om vad egentligen är.

Men de hejar ovetande fram Bidens bolsjeviker och demokraternas ligister som drivs av odemokratiska och fruktansvärda ideologier och åsikter.

Vi har numera fått en skandinavisk supporterklubb till huliganer och våldsverkare.

Och självklart har Miljömupparna gått ut i spetsen för denna skara ointelligenta och enfaldiga individer.

I tillägg till att nervösa och korkade företagsledare med H&M i spetsen skickar iväg sina miljoner för att stödja eländet.

Mark Twain sade; “Hur lätt är det inte att få folk att tro på en lögn, och hur svårt är det inte att få dem att ändra sig.”

 

1 reaktion på ”BLACK LIVES MATTER RÖRELSEN ÄR BIDENS BOLSJEVIKER OCH MARXISTER

  1. Ända sedan Trump tillträdde har demokraterna och deras globalistiska mörka krafter försökt få bort Trump och denna galenskap är ett i raden av försök att genomföra detta och tyvärr går dårar i hela världen på denna makalösa bluff och försök till statskupp i USA. För att få någorlunda riktig info så lyssnar jag själv på Vita Husets presskonferenser med Kayleigh McEnany, fantastisk kvinna som sopar banan med de vänstervridna och köpta journalisterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *