Okategoriserade

Hur får man alltid vita tänder?

Sponsrad inlägg i samarbete med bästatandblekning.se

Något man alltid ska vara noga är hur man sköter sina tänder. För sköter man dem inte rätt från början blir det en mycket dyr historia sen. Att avsätta 2 gånger per dag för att borsta sina tänder är viktigt för alla människor.

vita tänder
Vita tänder är A och O för ett bättre leende

Vit tänder

Missfärgningar och fläckar på tänderna kan ha flera orsaker. Det handlar då inte bara och kaffe och te utan det finns fler orsaker än bara så.  Till exempel om man stoppar i sig stora mängder tobak, kaffe, te och vin. Främst då rött vin kan ge missfärgade tänder, vilket inte vitt vin gör. Sedan vet man också att rött vin är något nyttigare än vitt vin då det röda vinet görs på vindruvor. Även vissa mediciner, ålder och sjukdom kan göra att tänderna mörknar och blir gulare. Mediciner som inte alltid är så bra för tänderna kan man fråga sin läkare eller titta i innehållsförteckningen.

Det sägs också att cocosolja är mycket bra för tänderna och något man kan använda sig utav varje dag. Då ska man gnugga med cocosolja såsom man gör när man borstar tänderna.

Har man inte tid att gå till en mottagning för att behandla tänderna så att de ska bli vita så kan man bleka tänderna hemma i lugn och ro. Dvs tandblekning hemma gör att du sparar väldigt mycket av din tid som du annars skulle avsätta på att resa till och från en mottagning och sedan sitter man också i väntrummet och väntar en stund. Blir de dessutom sena så innebär det att du också får sitta och vänta en hel del.

Du kan också gå in på bästatandblekning.se och se listan på vilka som har fått bäst poäng när det gäller att behandla sina tänder hemma. För många människor är leendet och tänderna det viktigaste då det representerar hela människan. Det är också ditt leende och skratt som gör att människor också kommer i håg dig. Vi vill alla göra ett bästa första intryck och det gör man bäst när man är trygg med att man har fina vita tänder som man stolt kan visa upp när man än känner sig trygg. För vi människor behöver vara trygga för att kunna koppla av och interagera med andra människor.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *