ANN LINDES ORGIER I POLITISKA FADÄSER

Sveriges utrikesminister Ann Linde har gjort det igen.

Hyckleriets Hertiginna levererar som aldrig förr.

Sossarnas monumentala inkompetens och mytomani fortsätter att uppenbara sig på område efter område.

I förra veckans intervju med den tyska Tv-kanalen ”Deutsche Welle” (DW), avslöjade Linde åter igen att hennes förmåga att ljuga, vilseleda och förneka verkligheten kvarstår och om möjligt blivit ännu bättre än tidigare. Vilket i sig är en beundransvärd bedrift!

Hon framstår allt mera som den kvinna som Linda Bengtzing sjunger om i ”Jag ljuger så bra”.

Svenska folket har inte glömt hur hon drog på sig en slöja när hon var på statsbesök i Teheran och skulle skriva på Sveriges handelsavtal med Iran. Hela högen av sossekvinnor från ”Världens ända feministiska regering” i täckte sitt hår och bugade undergivet för regimens president Rouhani.

Det är lätt att i Nyhetsmorgons TV-soffa sitta och gapa om sitt feministiska mod och en ihålig ramsa om sin passion för kvinnor rättigheter och olika utsatta grupperingar, men hennes ord är inte vatten värd när det kommer till notan. Då säljer hon sin själ för att islamistiska extremister ska köpa lite svenska produkter för att kunna skryta med att även sifferblinda socialister kan sälja lite plast och telecom.

Det faktum att de några hundra meter från palatset slänger homosexuella ut från hustaken, avrättar kristna och tillåter gifta män att våldta sina kvinnor, verkar inte bry Sveriges feministiska regering ett dugg.

Intervjun är en orgie i politisk oärlighet, korkad retorik och skrattretande engelska.

Hon omtalar Anders Tegnell som ”Our state ipidumleilogolist” till hela Europas politiska etablissemang och alla mediekanaler. Skratten kan ännu höras hela vägen från Berlin och ledamöterna i Europaparlamentet har troligtvis ont i magen efter veckans alla skratt.

Om du i dessa Coronatider har tid och ork att se intervjun i sin helhet så kolla in den.

Men ge inte mig skulden för att din kväll blir förstörd bara..

https://www.dw.com/en/foreign-minister-ann-linde-on-swedens-coronavirus-policy-we-managed-to-flatten-the-curve/a-53846704

I kvällens Rapport sätter feministen Linde pricket över ”i:et” när hon får frågan om det inte känns ”skamligt” för regeringen att inte haft en plan rörande de äldre i Sverige?”

Sossejargongen troget, så drar hon till med korkade mothugg när hon till skillnad från svenska medier faktiskt får tuffa och sakliga frågor kring hur regeringen med berått mod har svikit de äldre under hela pandemin och inte tagit ansvar för någonting.

Då lyckas skönheten med konststycket att säga att hon borde ha varit ”lite mera kvinnlig när man säger svaren.”

Så världens mest feministiska utrikesminister hävdar alltså att hon behöver bli mera kvinnlig!

Nej Ann Linde, ”mera kvinnlig” står långt ner på listan över vad du behöver bli.

Här är några tips;

Vad med mera ärlig, sann, kunnig, hederlig, renhårig, pålitlig, verklighetsförankrad och honnett?

Och gärna lite mindre feg, krukaktig, ynkryggad, ömklig, byxis, harig och mesig.

Däremot kan du numera ansluta dig till den klubben för ”Politiker som inte kan tala engelska bättre än en 5:e klassare”.

Där kan du och din ideologiska storebror, Jens Stoltenberg (f.d. socialistisk statsminister i Norge), försöka lära er prata engelska så ni inte behöver göra er till åtlöje inför övriga Europa.

Ni låter så skrattretande pinsamma när ni ska försöka göra er förstådda utan att kunna tala era modersmål (Finlands utrikesminister talar minst 4 olika språk).

Och när du ska möta seriösa utländska journalister Linde, så hjälper det att visa på lite ödmjukhet och inte trumma på om att ni är Europas förträfflighet och hur alla andra länder har fel och inte begriper någonting.

Och berätta inte högt till utländska medier att svetsaren från Sollefteå har överlämnat makten till en briljant ipidumleilogolist som ingen djävel visste vem var för fem månader sen.

Fransk arrogans kan packa ihop och begravas.

För Sverige, den enda feministiska regeringen i världen, har åter igen talat genom Ann Linde;

”Europa, sluta vara dumma mot oss, släpp oss in i era länder, neka oss i inte att semestra i Europa! För vi vet bäst, har gjort allt rätt, och alla ni andra är ute och cyklar utan att förstå ett skvatt!

Och alla era siffror om att Sverige har de högsta dödstalen i världen per capita, de stämmer inte. För vår ipidumleilogolist säger att era tal är missvisande och inte lika relevanta som svenska siffror!”

Fransk arrogans kan packa ihop och begravas. Ni är besegrade.

Sveriges arbetarklass har erövrat arrogansens tron.

Där regerar Kung Löfven med Hyckleriets Hertiginna Linde vid sin sida.

Och hovnarren och ipidumleilogolisten Tegnell dansar varje dag inför uttråkade journalister.

Viva la Suède!

8 comments / Add your comment below

  1. Så himla bra skrivit Runar . Jag kan bara hålla med dig , hoppas att du fortsätter att skriva i samma anda med för mig verkar vara sanning

  2. Kunde inte sagt det bättre själv. Hela regeringen och en mycket stor del av riksdagen och tjänstemannakåren kring dessa makthavare i Sverige präglas av bottenlös dumhet och korruption.
    Sanningen är att vi som växt upp som barn till de som byggt upp det Sverige som vi minns som gott, men som nu är borta sedan länge, känner oss förtvivlade och vill helst av allt fly härifrån för att slippa vara med om det totala sammanbrottet. Min farfars farfar kom ifrån Norge 1867 och hans barn, barnbarn och barnbarnsbarn har varit med om att bygga det fina Sverige som inte längre finns och om det inte var för att min mor fortfarande lever så skulle jag försökt emigrera till farfars farfars gamla land eller till Finland, för Sverige är bortom räddning om inte ett under sker vid nästa val, det är sista chansen för någon att rätta till eländet.

  3. Vilken otroligt bra skribent du är! Läste upp alltsammans för min sambo som verkligen inte ville läsa vad “den där Runar” skrivit. Vartefter jag läste blev han alltmer lång i ansiktet. Mot slutet såg han nästan andäktig ut och jag tror nu att jag kanske har värvat en blivande fan till dig.

Lämna ett svar