TRUMPS OPÅTVINGADE MISSTAG

President Donald J. Trump och vissa av hans kampanjmedarbetare har i 2,5 år blivit jagade, anklagade och spionerade på av sina politiska motståndare.

4 olika utredningar har sedan gjorts och ingen av dessa har kunnat bevisa några begångna felaktigheter av Presidenten.

Trots över 500 häktningsorder, drygt 500 stämningsansökningar, 40 undersökande FBI agenter på heltid under 30 månader, 19 demokratiska advokater, varav hälften var donatorer till Hillary Clinton, så kunde inte ens Generalåklagare Mueller framlägga några bevis för alla anklagelser mot Trump.

Allt detta till en kostnad av över 300 miljoner.

Under tiden har 8500 berättelser kring Rysslandsundersökningen publicerats i Trumphatande Washington Post, New York Times, MSNBC och CNN.

530 000 webbartiklar har publisrats på sociala medier innehållande Trump, Ryssland och Mueller.

Dessa har orsakat 245 miljoner interaktioner, delningar o kommentarer på Facebook och Twitter. En sådan omänsklig utsatthet skulle kunna ta livet av vem som helst!

Men Trump verkar näst intill oberörd och har under sin tid som president skapat den starkaste amerikanska ekonomi på 51 år.

Förstå det den som kan…

Att det är en oerhört stor skillnad på USA och Sverige är nog de flesta rörande överens om.

USA och dess invånare har i modern tid gjort sig kända för att anse sig vara bäst, veta bäst och kunna bäst.

Oftast positiva och attraktiva egenskaper, och även karaktärsdrag och attityder som gynnat världssamhället på en mängd olika områden i såväl fredstider som i krigstider.

Individer och länder har i decennier avundats dessa respektingivande särdrag och kännetecken.

USAs ställning och deras attribut har varit föremål för mångas åsikter och uppfattningar.

När det lutherska Skandinavien lät para sig med jantelagen, lades grunden för ett avgrundsdjupt förakt och hånfullhet mot denna amerikanska mentalitet som fortfarande sitter rätt djupt rotad i den skandinaviska folksjälen.

När så en amerikansk president, född och uppväxt i Queens i New York, med allt vad det innebär, får för sig att kontakta och påverka ledaren för det svenska konsensussamhället, så blir kulturkrocken monumental.

En av USAs mest populära hiphop-artister, A$AP Rocky med entourage, blev trakasserade av en nyanländ afghan med vän i Stockholm en sommarnatt den 2. juli.

Trots upprepade uppmaningar om att få bli lämnade i fred fortsatte afghanerna sina provokationer. Resultatet blev att A$AP slog tillbaka och på ren svenska spöade skiten ur afghanen.

Men utan några som helst bestående men för den provocerande ensamkommande killen ifråga.

Normalt sätt skulle detta medföra att båda artisten och afghanen blev polisanmälda och sedan kallade till tingsrätten för bedömning av händelsen.

Men åklagaren i fallet har inte ens åtalat den 19-årige förövaren som startade det hela. Han är troligtvis i skrivande stund på semester i Iran.

Trots att killen började fighten och tidigare har begått vålds- och narkotikabrott i Sverige och bär på en tatuering som är en symbol för flera jihadistiska grupper, anser inte åklagaren att det finns anledning till att han ska åtalas.

Istället har han nu hållit A$AP häktad i 26 dagar och fått visa upp sina dansbandskavajer och örhänge till världspressen.

”15 minutes of fame” har numera nått även den svenska åklagarmyndigheten.

Tråkigt, men kanske föga förvånande med tanke på senaste årens domslut i våldsbrott begåtts av nyanlända.

Detta är dock inte President Trumps problem, utan han borde givetvis hålla dig för god för att kontakta Sveriges statsminister i ärendet.

I synnerhet med tanke på att han inte var insatt i att Sveriges lagar är annorlunda än de amerikanska.

Ett opåtvingat misstag som presidenten  tyvärr får onödigt mycket stryk för av politiska motståndare och massmedia.

I USA vinner han seger efter seger på det politiska området, trots oräkneliga försök att hindra och stoppa honom i hans arbete för det amerikanska folket.

Säga vad man vill om honom, men han viker inte ner sig för någon eller något.

Men i kampen mot Sverige är ställningen för tillfället;

Sverige 1 – Trump 0

Lämna ett svar

Till startsidan