När svenska politiker kysser muslimska ledares fötter och sväljer deras dubbla budskap

Kampen om Sverige och västerländska värderingar går nu in i ett avgörande skede.
Islams kvinnosyn är hårresande och horribel.
Det pågår en kamp i Europa.
En kamp mellan en religions målmedvetna kamp för att dominera en hel kontinent.
Det växer fram ett paralellsamhälle omkring oss som är fullständigt skrämmande och fullkomligt obehagligt.

Att svenska politiker sedan länge har haft en skrämmande flathet gentemot muslimsk kultur bland invandrare och asylsökare har vi alla kunnat bevittna.
Den nuvarande regeringens bottenlösa feghet och svek mot svenska folket har för länge sedan passerat alla rimlighetens gränser.
Numera införs tider i svenska simhallar där män inte får bada med kvinnor. Så mycket för den 100-åriga svenska kvinnokampen för jämlikhet!

De få kritiska röster som försökt göra sig hörda i debatten under senare år har konsekvent tystats ner av såväl media som den politiska makteliten.
Dessa röster har marginaliserats, demoniserats och rubricerats som islamofobiska, främlingsfientliga och rasistiska.
Med djävulsk precision har man lyckats skjuta dessa individer i sänk och dödat det fria ordets rätt att få utrymme i den politiska debatten.
Så fort man påtalar stollerier och bisarra värderingar bland muslimska utövare så blir man islamofob och främlingsfientlig.

I veckans ”Uppdrag granskning” fångas olika imamer och muslimska ledare på TV-inspelningar med sina hårresande och horribla budskap.
Deras syn och värderingar om hur man får slå sina kvinnor är så avgrundsdjupt motbjudande och något som Västvärlden för länge sen avfärdade som olagligt, kränkande och kvinnofientligt.
Mahmod Adams, från Stockholms moské, sade att det för varje muslim är tillåtet att ha till och med fyra fruar.
Abdul Wade från Uppsalas moské visade upp sitt rätta jag.
Abdur Kadir Salad från Örebros moské predikar att ”det inte är bra för muslimska kvinnor att ringa polisen”.
Dessa o andra islamska ledare i Sverige ger legitimitet till våldsvärkande män. Dagligen. Överallt.

Mubejzat Becirov, ordförande för Malmö Islamic Center, sitter på fullt allvar i studion och berättar att ”Sverige behöver inte sådana reportage och att Sverige inte har gjort sig av med sitt förflutna.
Att ovan nämnda ledare är akademiker med språksvårigheter som kämpar mot orättvisor och förtryck”. Jo tjäna!

6 av 10 moskéer i Sverige predikar att kvinnor måste ha sex även fast hon inte vill.
Den nya svenska sexlagen rubricerar detta som våldtäkt och ett antal svenska män har dömts för detta den senaste tiden.
Lika många moskéer avråder sina kvinnor från att gå till polisen när de blir misshandlade.
I svenska moskéer finns inte jämställdhetsfrågor.
Många imamer står fram i olika medier och förnekar och ljuger öppet och ogenerade om sina ideologier och islams avsikter och utövande.
Allt medan stora delar av media och politikerna blåögd går på dessa blåsningar och på fullt allvar tror på deras utspel.

Vad de däremot inte förstår, är att en muslim enligt koranen avsiktligt får ljuga för en ”icke-troende eller oren” människa.
Och detta gör de ständigt och jämt för att gynna sina syften och sina agendor.

Socialdemokraterna, Centern och Miljöpartiet har én sak gemensamt; de har alla lagt sig flata för de allt mera växande muslimska kraven på det svenska samhället och öppnat upp sina partier för dessa krafter. Deras skandaler kring sina muslimska partivänner är minst sagt skandalösa;
Män som inte vill ta kvinnor i hand när de hälsar, förespråkande av Sharialagar, antisemitiska slagord i korridorer och 1.maj tåg med mera Listan kan göras pinsamt lång.

Den bisarra händelsen och historien i Knutby framstår som en skärgårdsidyll i jämförelse med Islams sanna ansikte i Sverige.
Allt för att vinna nya röster under täckmanteln ”vi är för ett mångkulturerad samhälle och jämlikhet”, utger de sig för att värna om ”allas lika värde” och ger sken av att man brinner för dessa frågor.
Dessa självutnämnda feministiska företrädare är så falska och oärliga att man rodnar av skam.

Annie Lööfs hyckleri i frågor som rör feminism och jämlikhetsfrågor är så sjukt provocerande och bisarr att ord inte längre finns som kan beskriva detta.
I veckans partiledardebatt sade hon från talarstolen;
”Kampen om Europas framtid pågår här och nu! Liberala värderingar om frihet, tolerans, jämställdhet, rättvisa, klimatansvar, samarbete är ingen lek med ord”.

Jo Annie Lööf, du leker med ord! Men inte bara det.
Du och dina lättlurade och förförda feministiska kollegor leker inte bara med ord.
Ni leker med kvinnor.
Ni leker med människor.
När det handlar om vita skandinaviska kvinnor som förtrycks, misshandlas, våldtas och skadas så skriker ni lungorna ur er med era feministiska megafoner. Rätt så!
Men när det däremot handlar om icke-svenska, nysvenska och invandrarkvinnor så blir ni knäpptysta. Era röster tystnar, era ord och fördömanden sväljs med en kopp kaffe och undvikande svar.

Ni kysser muslimska ledares fötter, sväljer deras bortförklaringar och anpassar er efter deras anspråk, krav och villkor.
Merparten av Sveriges muslimer är fina och uppriktiga.
Jag känner själv många och har flera väldigt goda vänner som är muslimer. Jag älskar dom.

Vad jag däremot vänder mig mot och varnar för, är den faktiska verkligheten där fundamentala muslimska ledare och verksamheter förespråkar ett utövande och en praxis som inte hör hemma i Sverige och Skandinavien.
Den måste nu bekämpas av våra politiker.
Hårt och med beslutsamhet.
Därför är det så oerhört viktigt att all utländsk finansiering av moskéer omedelbart måste upphöra.

Anledningen till att antal moskéer har exploderat i Europa senaste 15 åren är en medveten strategi från länder som till exempel Saudiarabien.
Vi vanliga svenskar får knappt sätta in några fjuttiga tusenlappar på våra bankkonton längre.
Våra kontanter ifrågasätts och misstänkliggörs.
Men muslimska verksamheter byggs och öppnas ständigt med utländsk kapital från minst sagt tveksamma regimer och suspekta håll.

Det kanske är på tiden att vakna folkens? Ett fullskaligt krig pågår om vilket inflytande som ska prägla Europa och Sverige.
Våra politiker har inte fattat det och media vill inte avslöja det.
De slukar imamernas dubbla budskap med hull och hår och vågar inte sätta ner foten.
Deras feghet och rädsla är skakande.

Åter igen är det vi, vanliga folk, som måste resa oss, rösta och börja våga stå på de rättigheter vi har här i våra egna länder.
Rättigheter som våra förfäder kämpade och betalade ett högt pris för.

Lämna ett svar