ISLAM, ISLAMISM OCH IDIOTISKA POLITIKER

Att politikerförakt har eskalerat och nått rekordnivåer är ingen nyhet.

Tyvärr är föraktet båda förståeligt och befogad.

 

I Youtube klippet här intill kan ni se starten på, och det som exemplifierar den politiska naiviteten och skrämmande aningslösheten som har funnits och som ökar för varje år i Sverige.

Allt sedan den invandrarminister Birgit Friggebo ville sjunga ”We shall overcome” med invandrarna i Rinkeby 1992, tills dagens svenska polismyndighet som vill bjuda in tungt beväpnade och notoriska gängkriminella invandrare på kaffe och bullar och prata.

Dåvarande statsminister Carl Bildt, deklarerade att ”motsatsernas fredliga dynamik” betyder oerhört mycket för att vitalisera det svenska samhället. Ridå. God natt. God jul och gott nytt år.

Sedan dess har en uppsjö av socialdemokratiska politiker, Fredrik Reinfeldt och nu senast, Stefan Löfven med sina korkade gröngölingar bara gjort klyftorna djupare, samhället farligare och utanförskapet i det närmaste oreparerbart.

Likt Knatte, Fnatte och Tjatte i Ankeborg var generaler i Gröngölingskåren, har sossarnas, Centerns och Miljöpartiets partiledare i sin politiska hybris, trott att de är nån sort generaler som med sin mesighet och självpåstådda insiktsfullhet ska lösa problemen.

Men de har inte löst någonting!

Annie Lööf drev igenom importen av 9000 afghanska ”barn”, som alla visste var män, på svenska skattebetalares bekostnad. 9000, vars majoritet inte har jobb, lärt sig språket eller på något sätt integrerats i det svenska samhället.

Miljöpartiet tillsammans med Vänstern, anser att det är en mänsklig rättighet att komma till Sverige, behålla sitt eget språk, bygga sina egna samhällen, utöva sina neandertalartraditioner med barnäktenskap, könsstympning, hedersmord och i övrigt vidriga kvinnosyn.

Svenska folket ska givetvis bekosta byggandet av deras moskéer också.

Och självklart ska deras minareter få ljuda över de svenska sommarängar, gator och torg.

Folkens, för Guds skull, motsätt er inte detta, för då blir man av politikerna demoniserad och av media marginaliserad.

Den absoluta merparten av dessa hundratusentals invandrare som kommit under 2000-talet är muslimer. Inget fel i att vara goda fredliga muslimer. Majoriteten är just sådana.

Men bland alla dessa invandrade människor, så finns tusentals islamister som går omkring i ”Du gamla du Fria du fjällhöga nord” som tickande bomber.

Politik är inte alltid enkelt, utan tvärt om är det ibland ganska problematisk.

I synnerhet i Skandinavien där ingen vågar fatta obekväma beslut.

Men det blir ännu mera problematiskt om man är korkad.

Och tyvärr finns det allt för många korkade politiker.

Merparten av dom har liten, eller ingen erfarenhet alls, av vare sig vanligt jobb eller hur vanliga människor har det i vardagen.

Det mest provocerande och alarmerande mad dagens svenska politiker, är dock att de gång efter gång avslöjar sitt hyckleri och avsaknad av politiskt mod och sunt förnuft.

Och sen undrar de varför svenska folket reagerar när vård och tandvård höjs för svenskar, för att finansiera gratisvård för invandrare eller att skattetrycket på pensionärerna hålls kvar för att bidragen ska kunna betalas ut till nyankomna.

Svenska folkets intresse är inte längre svenska politikers högsta prioritet.

Trots allt detta idiotiska som landets politiker sysslar med, är det viktigt att inte blanda ihop människor och begrepp, utan att istället få folk att vakna och rösta fram nya parlamentariska lägen.

Föraktet får inte riktas mot de människor som kommer, utan hellre mot de politiker som skapat den nya verkligheten.

Vi lever i en värld där mångfald ska ha sin självklara plats.

Yttrandefrihet och religionsfrihet är fundamentala obestridigheter.

Man måste därför skilja på de grundläggande begreppen när den muslimska minoriteten växer i Sverige och beräknas inom några år vara den största i Västeuropa.

Därmed blir också frågan om islams politiska uttryck allt viktigare.

Oavsett om debatten kretsar kring den ena ytterligheten – radikalisering, terrorism – eller den andra – sekularisering – dominerar spekulationer och hypotetiska resonemang.

Redan i december 2017 kom en rapport från Pew Research som visade att den muslimska befolkningen i Sverige väntas öka kraftigt de kommande åren.

En del svenska medier rapporterade lite plikttroget om studien och berättade enbart i rubrikform att Sverige spås få störst andel muslimer i hela Europa.

Det är viktigt att förstå att det i islam aldrig funnits en klar skillnad mellan stat och moské.

Politik, kultur och religion utgör traditionellt en enhet, skapar problem i ett modernt samhälle och kan, oavsett våldsbejakande strömningar, leda till svårlösta konflikter i länder som Sverige.

De allmänt accepterade gränser mellan religiöst och profant existerar inte eller följer helt andra linjer. Religion är ingen ”privatsak” och en religiöst-patriarkal tradition kontrasterar mot en modern individualism, även om det som går under namnet hederskultur snarare har med klanrelationer än med islam att göra.

Ledande svenska politiker med Mona Sahlin i spetsen, lovade att ägna sin tid åt att bekämpa alla fruktansvärda hedersmord när Fadime avrättades av sin pappa 2002.

Dessa löften har givetvis inte infriats av någon av dessa.

Tvärt om, tvår de ständigt sina händer och blundar för verkligheten.

I Sverige vågar svenska politiker inte sätta krav och tydliga gränser för vad som gäller för invandrade människor, men å andra sidan blundar man och tiger för kinesernas fruktansvärda behandling av muslimerna i Kina.

Trots alarmerande rapporter om kinesiska koncentrationsläger med över 1 miljon muslimer, säger man inget och gör absolut ingenting åt det.

Självklart borde Sverige gå i spetsen mot denna vidriga regim precis som man gjorde mot apartheid i Sydafrika på 80- och 90-talet.

Men Sverige kan inte längre lita på att texten i sin egen nationalsång;

”Du tronar på minnen från fornstora dar,
Då ärat ditt namn flög över jorden,
Jag vet att du är och du blir vad du va”

Men detta beskriver inte längre Sverige.

Med mindre vi röstar fram nya politiker och nya idéer, så kommer dessa rader var nostalgiska fraser från en svunnen tid.

Vi lever numera i en galen värld, och då kommer det att behövas lite nya och galna förslag för att återställa saker till vad det behöver vara.

Politiker, våga bryta mönster och beteenden.

Ta ansvar. Gör om och gör rätt. Sätt det egna folket i första rummet och låt de vi välkomnar hit få infinna sig i det samhälle och kultur som öppnat sina hjärtan och dörrar för dom.

Sen ska vi givetvis hjälpa så många som det finns utrymme och möjlighet till.

Men om dagens stollerier får fortsätta kommer Löfven, Lööf, Lövin och Bolund snart att sitta i Rinkeby igen och försöka sjunga ”We shall overcome” medan kulorna viner, bilarna brinner och bomberna smäller.

Och i och med att polis och annan blåljuspersonal inte vill åka in i alla liknande förorter, så får de sjunga ganska ensamma och utelämnade..

PS. Önskar du läsa flera av mina texter, så finns de i 50 kapitlar i min senaste bok ”Om allt går åt helvete, så följ inte efter!” Kan beställas signerad på [email protected] . Pris 219 :- plus porto ds.

Lämna ett svar