Okategoriserade

HÖSTENS HÖGFÄRDIGASTE HYCKLARE HAR ÅTER IGEN DRAGIT EN LÖGNVALS

Skandinavien har under hösten fått beskåda Socialdemokratins bottenlösa fall från att vara svensk politiks största parti, till att bli en gycklande politisk förening med en hybrid mellan mytoman och pellejöns som föreningsordförande.

Nästan varje gång statsminister Löfven har öppnat näbben under 2019, så har man tappat hakan, ifrågasatt om man hörde fel och satt kaffet i halsen.

För att sedan när stolligheterna som han lyckats slänga ur sig har landat, så har man sagt till sig själv och övriga i rummet; ”Nu kan han i alla fall inte bli värre, sjunka djupare, ljuga mera uppenbart eller lyckas fabricera flera absurda och korkade påståenden.”

Men oj, oj, oj, vad fel man haft.

Igen. Och igen. Och igen.

Dårskapen verkar aldrig ha ett slut.

Frågorna man måste börja ställa sig är många;

Är det okej att ha en statsminister som uppenbarligen är mytoman?

Mytomani (av grekiskans mýthos, saga, och mani) innebär att en person ljuger mer eller mindre tvångsmässigt, det vill säga utan att det finns någon tydlig och omedelbar orsak till lögnerna. Mytomani är i sig självt ingen psykiatrisk diagnos utan ett symtom.

Symtomens okrönta kung är Stefan Löfven, trots att han och hans parti vill avskaffa monarkin.

I debatt efter debatt, intervju efter intervju, tal efter tal och i utfästelse efter utfästelse, bevisar Löfven att hans tvångsmässighet är graverande och utan några som helst skrupler.

Han verkar leva i en retorisk livslögn, där han uppenbarligen är fullständigt övertygad om sin egen förträfflighet, samt helt och hållet förvissad om att om han bara upprepar en lögn tillräckligt många gånger, så blir det till en sanning.

För sig själv, för sitt parti, för sina väljare och för övriga medborgare i landet.

Enlig de kunniga är en hycklare eller hypokrit någon som predikar om en särskild tro, religion eller livsstil, utan att själv följa eller tro på det personen själv förespråkar.

Världens mest träffande beskrivning på Sveriges största hycklare.

Socialdemokraterna har aldrig någonsin i historien innan Löfven haft en partiledare som inte kan tala fritt och kunnigt i vare sig sakfrågor, redovisa sina politiska motståndares ståndpunkter samt förankra till historiska politiska fakta.

Samtidigt. På samtliga områden.

Jag har själv från nära personer runt honom i hans eget parti fått höra att han har konsulter och partikamrater som styr upp allt han ska säga och kommunicera. Orsaken är väldigt enkel.

Han har inte det som krävs och måste därför överkompensera detta på alla möjliga bisarra sätt.

Statsministern är enbart en svetsare med mångåriga fackpolitiska erfarenheter.

Inget fel på svetsare!

Dom behövs! De är viktiga och ofta ovärderliga! Som kunniga svetsare!

Men man knuffar inte ut dom på yttersta kanten på översta hyllan i Sveriges dåvarande största parti.

Än mindre gör dom till statsminister eller sätter de i andra landsstyrande positioner.

Då slutar det i förfaselse.

Och det har det gjort för länge sen.

Katastrofen är redan ett faktum.

Sverige brinner, Sverige är i mångt och mycket i samma tillstånd som Ramallah på Västbanken, dussintals kommuner är konkursmässiga, sjukvården går på knäna, kriminaliteten har exploderat, invandringen och integrationen dränerar offentligheten och statskassan på ekonomiska medel och resurser.

Som om detta inte vore nog, så finansierar myndigheter och kommuner moskébyggnaden och islamsk extremism enligt chockerande SÄPO-rapporter.

I helgen har statsministern bl.a. gått ut på sin personliga Facebooksida och anklagat Kristersson och Ebba Busch Thor för att vara bottenlöst omoraliska. Varför?

Jo de har träffat företrädaren för 1,1 miljoner svenska väljare, Jimmie Åkesson, och för första gången sedan SD kom in i Riksdagen, haft ett samtal och pratat med varandra..

Så i Löfvéns bisarra och förljugna värld är det tydligen omoraliskt att sluta mobba en partiledare och börja prata respektfullt med ödmjukhet och landets bästa för ögat.

Han skriver sedan följande;

”Inför valet förra året lovade Ulf Kristersson att han aldrig, aldrig kommer att gå med på något samröre med Sverigedemokraterna. Det finns löften och det finns löften.

I veckan meddelade moderatledaren att han ämnar inleda samarbete med Sverigedemokraterna.

Att se förintelseöverlevande i ögonen och lova något sådant och sedan fullständigt strunta i sitt löfte är så bottenlöst omoraliskt att jag saknar ord”.

Kära Stefan Löfven;

Måhända saknar du ord, men vi är miljontals människor i detta land som inta saknar bara ord.

Vi saknar hela alfabetet när det kommer till att försöka beskriva dina lögner och ditt hyckleri.

Ditt svek, din skenhelighet, falskhet och skrymteri hoppas jag snart ska sluta lura och skada stora grupperingar i det samhälle och i det land som du nu så länge har manipulerat och maktfullkomligt styrt och kört samhället i botten.

Hur är det möjligt att denna typ av person kan bli statsminister?

 

Världen skrattar, majoriteten av svenska folket skäms, men Stefan Löfven inkompetens, lögner och pinsamheter fortsätter öka med oförminskad styrka.

Det parti som statsministern så länge förtalat, förminskat, förnedrat, förödmjukat och förföljt, har nu i mätning efter mätning senaste tiden ersatt Socialdemokraterna som Sveriges största parti.

Löfvéns bitterhet, hat och panik går inte längre att dölja.

I höstas såg jag statsministern promenera lite vilset på Stureplan.

Det fanns ingen aura och energi som skvallrade om en ledare och statsman, ingen pondus och ingen utstrålning.

Det var bara lite sorgligt och nästan lite tragiskt. Jag tyckte faktiskt lite synd om honom.

Ty han såg ut som en ängslig bortkommen svetsare, promenerade som en ängslig ihopkrupen svetsare, och just det, han har för allt och alla i lång tid nu bevisat att han är just det.

En ängslig svetsare.

I veckan träffade jag däremot Jimmie Åkesson på en restaurang i samma kvarter på Stureplan.

Vi pratade, jag gratulerade till hans höga siffror och starka förtroende, han skrattade, bjöd på sig själv till sin omgivning och bokstavligen osade av självförtroende och engagemang för Sverige.

Den killen har vad övriga svenska politiker letar febrilt efter; Visioner.

Tror vi går mot nya tider nu.

Tider utan socialismens äckliga förtryck och överförmynderi.

Tider där ärlighet, uppriktighet och visioner för framtiden kommer ersätta Socialdemokraternas mytomani och hyckleri.

Vi står på tröskeln till ett nytt decennium, med nytt ledarskap och politisk hederlighet och sannfärdighet.

Och jag hoppas och ber om ett nytt Sverige.

Det är möjligt.

Allt är möjligt för den som tror!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *