FREDAGAR- FULLFÖRA ARBETE OCH FANTASTISK FAMILJETID

Jag älskar fredagar!
Att kunna lägga sista handen på veckans arbete och fullgöra det sista på mina inlägg är en underbar känsla.
En av mina levnadsregler är ”som din utgång är, så ska din ingång vara”

För mig innebär det att på samma sätt som jag avslutar en sak, så börjar jag på nästa”. Hatar att inte avsluta saker på ett bra sätt! Oavsett om det handlar om arbete eller relationer.
Man ska alltid göra sitt bästa oberoende av om man har misslyckats eller lyckats.

Avslutar man bara på sitt bästa möjliga sätt, så finns det nåd, förlåtelse och förbättring för att kunna börja på nytt, med blanka ark och bättre förutsättningar nästa gång.
Det är aldrig för sent att börja på nytt, och aldrig för sent att göra ett optimalt avslut oavsett situation och omständigheter.

Nu ska jag snart hämta Piff & Puff i skolan(smeknamn på mina söner Presley och Jackson). Ikväll blir det fredagsmys och jag har även lovat att baka en hallon- och blåbärpaj till dom.
De älskar att baka med ”Big Daddy”

När man är ”varannan-vecka-pappa”, slits man ibland med dåligt samvete, och då är det härligt att kunna göra lite extra på helgerna.

Vill också passa på att lämna den nya mailadressen där ni kan kontakta mig. Skicka gärna frågor, önskemål på ämnen att läsa om eller förfrågningar på föreläsningar eller andra uppdrag som jag erbjuder.

Nya adressen är; [email protected]

Trevlig helg, och jag hoppas ni går in och läser min nya artikel här på bloggen imorgon bitti!

Kärlek,

Runar

Lämna ett svar