BOMBER, GRANATER OCH EN FÖRLJUGEN STATSMINISTER PÅ JAKT EFTER DET FÖRSVUNNA FÖRNUFTET

Sveriges statsminister har inte bara otur när han tänker.
Det blir oftast fel när han öppnar munnen också.
Han är numera den okrönte kungen av lögner.

Det smäller nästan dagligen mellan Smygehuk och Treriksröset.

Pistoler, gevär, granater, bomber och bilbränder. Om inte detta upphör, så har vi snart nyårsafton varje dag i kungariket Sverige.

Löfvéns kompisar i vänsterpartiet vill avskaffa alla fängelsestraff kortare än ett år, och vill i princip möjliggöra att alla grovt kriminella får stanna kvar i landet.

Miljöpartiet vill inte göra några drastiska ändringar utan endast sjunga ”Give peace a chance”, och leta fram ytterligare några tiotusentals ”klimatflyktingar” som man kan importera.

Och Annie Lööf dansar vidare på det socialdemokratiska diskoteket och röker sin feministiska pipa samtidigt som hon spottar en loska så ofta hon kan på Ebba, Ulf och Jimmie för deras ökande oro för hur verkligheten i Sverige ter sig. Hennes nya mantra är att ”hon har räddat landet i en svår tid”.

Hennes mörkröda rökande har inte bara gjort henne hög på sig själv, utan hennes mod har blivit högre än Turning Torso-skrapan i Malmö.

Hennes högmod kan numera enbart matchas av Stefan Löfvén och Morgan Johansson.

Socialdemokraterna med Stefan Löfvén i spetsen, tillsammans med Miljöpartiets miljömuppar, har snart lyckats med konststycket att försätta kungariket Sverige i konkurs.

Betalningarna till sjukvård och omsorg är i princip inställda.

Dussintals kommuner är redan konkursmässiga, och skenande kostnader för 100-tusentals invandrare utan svenska språkkunskaper och vilja att anpassa sig samhället, urholkar statskassan i en skrämmande takt.

De sociala problemen eskalerar i samma okontrollerbara hastighet.

Folk hinner knappt processa och registrera allt som händer i det svenska ”High Chaparral” längre.

Landets fängelser är överfulla, och i förra veckan beslutades att man skulle exportera fångar ut i landets olika häkten för att kunna låsa in alla.

Och då har inte ens utlovade insatser av polisen ens påbörjats!

Som om detta inte vore nog, så läckte nyheten ut i tisdags, att 300 patroner och flera pistoler stulits inne på Regeringskansliet.

Justitieminister Morgan Johansson hade såklart ”inga kommentarer”.

Hur i självaste ska dessa inkompetenta idioter kunna stoppa våld, skjutningar och explosioner när de inte ens kan säkra egna vapen och ammunition på sina egna kontor?

Jisses vilka klovnar!

Förra veckan fick statsministern frågor kring hur han ser på skjutningarna i Malmö.

Hans kraftfulla svar löd; ”Vi har ett allvarligt läge”.

Allvarligt läge…?!

Vi har ju ta mig sjutton fullskaligt gatukrig, regelbundna avrättningar på gatorna, arkebuseringar av barn och likvidering av en mamma med sitt spädbarn i famnen.

Regeringen oroar sig mera över filtrerad skorstensrök på nödvändiga industrifabriker i Sverige, än all giftig svart rök från bilar och gummidäck rund om i hela landet. Det är så många bilbränder i Sverige idag att media nästan helt har slutat rapportera om det.

Statsministern fortsatte med att säga att ”skjutningar och sprängningar är ett av våra stora samhällsproblem”.

Nej Stefan Löfvén, det är inget samhällsproblem.

Det är ditt, dina regeringspartners och dina liberala och kommunistiska supportrar i riksdagen sina problem.

Det är er flathet, feghet och fruktansvärda oduglighet som orsakat detta.

Ni har ryggrader som ormar, mod som kaniner och moral som notoriska yrkeskriminella.

I fem år har ni gömt er bakom er genanta politiska retorik, och ägnat er åt smutskastning av meningsmotståndare och demonisering av politiker, som i över 10 år varnat för dessa konsekvenser och resultat som vi idag beskådar.

För några år sedan var det världsnyheter när bilar och däck brändes på Västbanken och i afrikanska diktaturer. Idag ser vi sällan dessa inslag i nyhetssändningar.

Men svenskar runt om i landet Svea ser detta dagligen. Om och om igen. Utan att poliserna på något sätt är kapabla att sätta stopp på det hela.

Politisk korrekthet förbjuder landets ledare att erkänna sanningen, åtgärda problemen och verkställa nödvändiga insatser.

Det är inga vanliga ”Svenne Banan”, ”brats” i Djursholm, pingstvänner i Jönköping, ateister i Stockholm eller vänliga normala trosutövande människor av olika trosuppfattningar i landet som orsakar allt detta.

Det är sossarnas nya ”allierade” som är en stor bidragande orsak till detta.

1994 erbjöd Sveriges Muslimska råd (SMR), Förenade Islamska Föreningar i Sverige (FIFS), Islamiska Förbundet i Stockholm, samt en rad underföreningar ett avtal om samarbete med Socialdemokraterna. Och gosse, vad snabbt de nappade!

Först 2006 blev det känt för den bredare allmänheten genom ett reportage i Uppdrag Granskning. 2013 valdes ordföranden i Islamistiska förbundet i Sverige in i Socialdemokraternas partistyrelse.

I boken ”Heliga vita lögner: Muslimsk brödraskap i västvärlden, fallet Sverige” (Förlaget Dar el Maref, och finns enbart på arabiska och engelska), redovisas hur muslimerna sökt sig till mottagliga partier. Där läser man att även Centerpartiet och Miljöpartiet inräknas bland ”mottagliga muslimpartier”.

Det är hårresande läsning. Häpnadsväckande inblickar och hårresande strategier.

En oerhörd detaljerad instruktionsbok i hur man tar över ett inflytande över ett land.

Sverige toppar idag listan över världens fegaste politiker.

Och frågan är om inte Sverige även har världens mest korkade parlamentariker.

För maken till enfaldiga, blåsta och dumma politiker får man faktiskt leta länge efter. Socialdemokraterna, som talar om alltid talat om ”anständighet” och ”värdegrund”, står fullständigt nakna och skamsna inför denna kris.

SSU är i det närmaste snart övertaget av islamister och salafister.

SÄPO (Säkerhetspolisen) var i veckan tvungna att gå ut offentligt i media och varna för att ett ”relativt stort antal” extremistiska och islamistiska organisationer finansieras av statliga och kommunala bidrag. ”From Löfvén with Love”.

I gårdagens Agenda, menade Stefan Löfven att kriminaliteten varit lika omfattande om Sverige inte haft västvärldens största invandring.

Övertyga invånarna i Schweiz, Finland och Norge om det!

Han sa att de ”inte hade varit förberedda på detta” trots att Åkesson och en mängd olika andra i ett decennium påtalat att detta kommer att komma. Men han sossarna har inte velat lyssna.

De har varit fullt upptagna av att ingå allianser med islamistiska grupperingar för att behålla positionen som Sveriges största parti och då har deras agendor varit viktigare än svenskarnas åsikter.

Man har räknat kallt med att ”en gång en sosse-alltid en sosse” skulle fortsätta gälla till evig tid.

Nu först verkar det som om svenska folket har börjat fatta vilket avgrundsdjupt svek som Stefan Löfvén och Socialdemokraterna har begått.

De är för första gången i historien inte längre Sveriges största parti.

Anledningarna är givetvis många, men de största orsakerna är givetvis att de förrådde det sekulära Sverige, de förkastade det svenska folkets förnuft, föraktade det egna folkets värderingar och åsikter, samt att deras maktfullkomlighet har haft företräde i alla politiska beslut.

Deras lögner och svek har varit för många under för lång tid, och drabbat de miljoner svenskar som under hela sin livstid kämpat för det land de ärvt, ägt och älskat.

Ingen sosse i världen kan längre övertyga Sverige om att kollapsen av den svenska modellen inte är ett faktum. Att deras ledande politiker har sålt ut deras land, och att deras mandat nu sipprar dom ur händerna.

Sverige och svenskarna har tagit sitt förnuft till fånga.

De vill nu ha förändring och se synliga resultat.

Inga flera lögner eller svepskäl.

Integrationen måste börja fungera. Nu!

Detta är Sverige. Alla som bor här ska kunna känna sig välkomna och uppskattade.

Men här i Sverige måste nu svenska traditioner, svenska lagar och svenskt förnuft åter igen bli riktgivande.

Och passar inte det, så får de som inte vill acceptera detta, återvända till de länder de kommit från.

Det är så enkelt att man måste vara en svensk statsminister eller ett svenskt statsråd för att inte begripa det!

Lämna ett svar

Till startsidan